Kerstpakket en werkkostenregeling

Kerstpakket en werkkostenregeling

Veel werkgevers willen hun personeel graag verrassen met een extraatje voor hun getoonde inzet. Met de kerstpakketten van 2016 gaat dat zeker weer lukken! Wist u dat het schenken van een kerstpakket een bijzondere traditie is? Als werkgever dient u rekening te houden met de kosten en de wettelijke regels. Daarom besteden we daar in dit artikel

aandacht aan. Vanaf januari 2015 is de nieuwe wettelijke werkkostenregeling ingegaan. Deze nieuwe regeling is er voor de administratieve verlichting voor vergoedingen aan uw eigen werknemers. Er bestaat een vrije ruimte en daarbinnen mag u 1,2%  van de fiscale loonsom belastingvrij verstrekken aan uw werknemer. Binnen deze vrije ruimte horen ook de kerstpakketten. Daarom is het naast een fijn gebaar ook aantrekkelijk om uw werknemers aan het einde van het jaar extra te verwennen. Als u deze keuze maakt, dan worden alle kerstgeschenken en vergoedingen op jaarbasis bij elkaar opgeteld. Als het totale bedrag in de vrije ruimte past, dan hoeft u geen belasting te betalen. Let daarom goed op dat u van tevoren weet wat het bedrag is dat u totaal of per werknemer kunt besteden, zodat u zeker weet dat u hier geen extra belasting over hoeft te betalen.

Kerstpakket en werkkostenregeling; Kerstpakket extra voordelig

Een kerstpakket kopen kan dus extra voordelig zijn! Doordat u maximaal 1,2% van het totale fiscale loon (vrije ruimte) mag besteden aan uw werknemers. Dit mag u besteden aan onbelaste vergoedingen, verstrekkingen en ter beschikking stellingen van de werknemers. U moet het geheel wel aanwijzen als eindheffingsloon. Het is toch erg prettig dat u kunt profiteren van dit fiscale voordeel? Dat zou voor veel werkgevers een reden kunnen zijn om dit jaar de werknemers eens extra in de watten te leggen. Ze staan het hele jaar door voor u klaar en nu kunt u wat voor hen doen. De kans is groot dat het voor hen heel onverwacht komt, maar juist het verrassingeffect is zo mooi om te ervaren. U wilt uw werknemers verrassen en met een kerstpakket gaat dat zeker lukken. Een mooie verpakking, een goede inhoud met heerlijke producten van prima kwaliteit en een goede service. Profiteert u daarom ook mee van deze mooie kans en laat uw werknemers zien hoe blij u bent met hun inzet.

Samen doelen bereiken en vieren!

Kerstpakket en werkkostenregeling. Het hele jaar door werkt u samen aan een project, een plan of een doel. Aan het einde van het jaar bent u weer een stap verder samen en heeft u weer wat bereikt. Dit kunt u samen vieren, bijvoorbeeld door samen te proosten. Maar een kerstpakket kan daarbij niet gemist worden. Het gaat om het idee, niet om de prijs. Een mooie fles wijn in een leuke verpakking, heerlijke etenswaren, het kan allemaal en het gaat om het gebaar. U vindt hier veel mooie kerstgeschenken. Het kiezen zal wat tijd kosten, want het aanbod is zeer gevarieerd. Maar als u de keuze heeft gemaakt, dan nemen wij de zorg van u over. Wij zorgen ervoor dat de pakketten op tijd worden geleverd. Bij ons koopt u uitstekende kwaliteit!

Kerstpakket en werkkostenregeling? Geen verlies van kwaliteit

Gaat u daarom ook uw kerstpakketten alvast samenstellen of uitkiezen? Het kan! Binnen een paar weken staan alle kerstpakketten op de site en heeft u weer een goed overzicht wat 2016 u en uw werknemers met de feestdagen kan brengen. Houd u daarom de webshop goed in de gaten, zodat u er als een van de eerste bij kunt zijn. “Het kan maar geregeld zijn”, dan hoeft u zich er geen zorgen meer over te maken en wij verzorgen de rest! Mocht u nog vragen hebben over onze pakketten, geschenken, service of de werkkostenregeling, dan kunt u altijd contact met ons opnemen en zullen wij uw vragen snel beantwoorden.

Kerstpakket en werkkostenregeling lees er meer over en klik op de onderstaande button.

Kerstpakket en werkkostenregeling