Kerstpakket goed doel

Kerstpakket goed doel – Ook bij de aankoop van een kerstpakket kunt u een goed doel steunen! Kerstpakkettenplaza.nl draagt per verkocht kerstpakket een bijdrage af aan een goed doel. Uniek bij kerstpakkettenplaza is dat u het goede doel zelf mag kiezen! Wij zijn aangesloten bij diverse goede doelen waaruit u bij de aanvraag van een offerte zelf een keuze kunt maken. Maar u mag ook helemaal zelf een goed doel aandragen zoals een plaatselijke sportclub of organisatie.

Dus automatisch steunt u bij de aanschaf van uw kerstpakket een goed doel. U maakt de ontvanger blij en tegelijkertijd nog vele anderen. Een bijdrage aan een goed doel is een sociaal aspect wat steeds populairder wordt en waar steeds meer bedrijven aan meedoen bij de aanschaf van een kerstpakket. Dit past helemaal bij maatschappelijk verantwoord ondernemen. Kerstpakkettenplaza is dan ook officieel partner van MVO Nederland en probeert de bedrijfsvoering op een zo duurzame manier uit te voeren. Een goed doel steunen in combinatie met kerstgeschenken past hier dan ook helemaal bij. Daarom hebben wij ook een heuse goede doelen kerstpakket! Bij de aanschaf van alle kerstpakketten steunt u automatisch een goed doel.

Kerstpakketten en Goede doelen steunen; kerstpakket met meerwaarde!

Maar bij een kleine selectie kerstpakketten ‘Kerstpakket goed doel’ geven wij ook nog eens twee euro extra per verkocht kerstpakket aan een goed doel. Elk jaar kiezen wij een goed doel uit waarna deze extra bijdragen gaan. U kunt deze goede doel kerstpakketten herkennen aan de twee euromunt in de foto. In 2011 hebben wij als goede doel de Doe Een Wens Stichting Nederland gekozen. Deze stichting vervult de grootste wens van kinderen in de leeftijd 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte.

Kerstpakketten en Goede doelen? Kies uit meer dan 1.000 Goede doelen kerstpakketten!

Bij ons kiest u dus altijd voor een goede doel kerstgeschenk, en dat maakt kerstpakkettenplaza extra bijzonder. Als u de (geheel vrijblijvende) kerstpakketten offerte aanvraagt kunt u meteen uw favoriete goede doel kiezen.

Klik op de afbeelding en lees meer over ons concept Kerstpakketten en Goede doelen!

Kerstpakket goed doel