Een kerstpakket idee: van inspiratie naar actie

Bent u op zoek naar leuke kerstpakket ideeën? Om uw medewerkers te bedanken op een unieke wijze? Als u al eerder heeft gezocht naar kerstpakket ideeën dan weet u dat er talloze mogelijkheden zijn. Maar wat past nu het beste bij uw medewerkers? In dit artikel, “Een kerstpakket idee: van inspiratie naar actie”, helpen we u met het opdoen van inspiratie en tot het overgaan op actie. Wij van Kerstpakkettenplaza hebben namelijk tientallen jaren ervaring met het bedenken en samenstellen van kerstpakketten. Waar het bij ons om gaat, is dat u de zekerheid heeft dat u een leuk en luxe kerstpakket gaat geven. Daarnaast weten wij hoe we de bestelprocedure voor u zo gemakkelijk mogelijk kunnen maken. Lees daarom snel verder om de eerste stap te zetten naar uw unieke kerstpakket!

Wat zijn originele ideeën?

De reden dat u dit artikel leest, betekent dat u moeite doet voor uw medewerkers en hen wil verrassen met een origineel kerstpakket. Wij kunnen natuurlijk niet voor u kiezen, maar wat we wel kunnen doen is u op ideeën brengen. U kunt bijvoorbeeld op onze website een kijkje nemen bij onze bestaande pakketten. Op basis van jarenlange ervaring hebben wij namelijk voor elk budget en voor iedere doelgroep unieke kerstpakketten samengesteld. Foodpakketten, verzorgingspakketten, drankpakketten; wij hebben het allemaal! Als u echt voor een origineel kerstpakket wilt gaan dan kunt u bij ons ook zelf pakketten samenstellen. Lees daarover meer in de volgende alinea.

Hoe stel ik zelf een origineel kerstpakket samen?

Uw medewerkers verrassen met een uniek pakket? Stel dan zelf uw kerstpakket samen! Maar hoe pakt u dit nu aan? Wat wij onze bestaande klanten hebben geadviseerd is om op onze website een kijkje te nemen bij onze kerstpakketten. Per pakket staat beschreven wat er allemaal in zit. Wat u nu kunt doen is een lijstje maken van verschillende producten welke u wilt combineren. Heeft u bijvoorbeeld wel eens gedacht om een Rituals kerstpakket te combineren met chocolade? Wanneer u weet wat u wilt, kunt u dit telefonisch of via de mail aan ons doorgeven en gaan we voor u aan de slag.

Neem contact op met onze specialisten voor inspiratie

Heeft u moeite met het samenstellen van een kerstpakket of weet u niet zeker of bepaalde combinaties mogelijk zijn? Neem dan altijd en gerust contact op met één van onze specialisten. Door onze jarenlange ervaring en creatieve geest, hebben wij in het verleden voor elke situatie een creatieve oplossing gevonden. Om deze reden komen we het liefst ook telefonisch met u in contact. Op deze manier kunnen we namelijk samen een ideaal kerstpakket samenstellen waarmee u gegarandeerd indruk gaat maken op uw medewerkers. Contact met onze specialisten is geheel vrijblijvend en we helpen u graag!

Laat uw medewerkers zelf een kerstpakket samenstellen!

Weet u wat u ook kunt doen? Dat niet u, maar uw medewerkers zelf hun kerstpakket samenstellen. Dit kunt u doen op onze website onder het kopje Eigen Keuze Kerstpakketten. Wat wij voor u doen is een online omgeving aanmaken waarop uw medewerkers kunnen inloggen. Afhankelijk van uw budget kennen wij een medewerker een bepaalde hoeveelheid punten toe waarmee ze individuele kerstpakketten kunnen kiezen. Ook hebben ze sinds dit jaar de mogelijkheid om een vast kerstpakket te kiezen. Naast dat er geen ontevreden gezichten ontstaan doordat mensen zelf mogen kiezen, hoeft u ook niet om te kijken naar het bestelproces. Wij sturen het namelijk gewoon naar het adres van de betreffende medewerker. Neem voor alle mogelijkheden over dit concept gerust contact met ons op!

Hoe kan ik een samengesteld kerstpakket bestellen?

Als u eenmaal weet of u voor een vast kerstpakket of een samengesteld pakket gaat kiezen dan kunt u overgaan tot actie. Wanneer u voor een vast pakket gaat, kunt u gemakkelijk online, via de mail of telefonisch uw bestelling plaatsen. Indien u kiest voor een samengesteld kerstpakket dan kunt u uw wensen ook via de mail of telefonisch doorgeven. Op basis hiervan maken wij dan een passende offerte. Zoals eerder vermeld, komen wij het liefst telefonisch met u in contact bij het samenstellen van een kerstpakket. Wij kunnen dan nog met u meedenken en uw bestelling zo soepel mogelijk laten verlopen!

Hoeveel kerstpakketten moet ik minimaal afnemen?

Per artikel op onze website staat aangegeven hoeveel er minimaal afgenomen dienen te worden. Wij bieden vaste pakketten aan waarbij zelfs één kerstpakket bestellen al mogelijk is! Wanneer u kiest voor samengestelde kerstpakketten dan hanteren wij normaal gesproken een minimale afname van 50 stuks. Op basis van uw wensen maken wij dan een passende offerte. Wilt u bij een samengesteld kerstpakket minder dan 50 stuks afnemen? Dan kunnen we in de meeste gevallen tot een oplossing komen. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met onze specialisten en we kijken wat we voor u kunnen doen!

Bezoek onze showroom!

Wij beschikken over maar liefst acht showrooms door het hele land! Een bezoekje aan onze showroom zult u gegarandeerd inspireren. Samen met één van onze medewerkers lopen we langs onze pakketten, artikelen en cadeaudozen. Op basis hiervan kunt u een lijstje maken van uw favoriete producten. Ook ziet u gelijk hoe uw kerstpakket eruit komt te zien. Normaliter vragen wij een minimale afname van 100 stuks voor een bezoek aan onze showroom. Als u er toch minder af wilt nemen, neem dan gerust contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bekijken. We verwelkomen u graag!

Veel voorkomende vragen

Kan ik na mijn bestelling nog van gedachten veranderen? Kunnen we kerstpakketten afhalen? Tot wanneer kan ik kerstpakketten bestellen? Het is goed mogelijk dat u een hoop van dit soort vragen heeft. Om uw bestelling zo goed mogelijk te laten verlopen kunt u daarom twee dingen doen. Allereerst kunt u een kijkje nemen op onze website bij Meest Gestelde Vragen. Doordat wij inmiddels 22 jaar ervaring hebben, hebben we vrijwel alle vragen wel eens voorbij zien komen. Als u toch wat meer toelichting op een antwoord wilt of als uw vraag er niet bij staat, neem dan gerust contact op met onze specialisten. Geen vraag is ons te gek en we helpen u graag!