Kerstpakket ideeën

Bent u op zoek naar leuke en originele kerstpakket ideeën voor dit jaar? Wij hebben de mooiste kerstpakketten voor u samengesteld. Ze staan vanaf nu voor u klaar op onze website. Wilt u meer weten over de inspiratie erachter? Lees dan verder.

Kerstpakket ideeën thema’s

Ieder jaar komen er nieuwe themalijnen bij voor de kerstpakketten. De themalijnen staan in het teken van een bepaalde sfeer of een bepaald onderwerp. Neemt u bijvoorbeeld de Tijd voor elkaar themalijn. Deze lijn is speciaal ontworpen voor de kerstdagen. De producten stralen een gevoel van samenzijn uit en zijn ideaal voor een gezellige avond met uw dierbaren.

kerstpakket ideeën

Kerstpakket: Tijd met elkaar XL

kerstpakket ideeën

Kerstpakket: Gouden licht

kerstpakket ideeën

Kerstpakket: Bijzonder blauw

 

 

 

 

 

Behalve de themalijnen zijn er ook kerstpakketten met een themakleur. Zo zijn er onder andere rode, blauwe, groene, gouden en zilveren pakketten. Ook hier kunt u op zoeken via de website. Mocht u op zoek zijn naar een gouden kerstpakket, dan kunt u links bovenin zoeken op ‘goud’. U krijgt dan een overzicht van alle pakketten met gouden tinten.

Eigen kerstpakket ideeën?

Heeft u zelf leuke kerstpakket ideeën dit jaar? Dan kunt u zelf voor kerstman spelen bij ons. Vanaf een bestelling van 50 stuks kunt u uw eigen kerstpakket samenstellen. U kunt een pakket van onze website als basis gebruiken, maar ook uw creativiteit geheel z’n gang laten gaan. Het samenstellen kan zowel digitaal als in een van onze showrooms. Mocht u hier meer over willen weten, kunt u altijd contact opnemen met de medewerkers van onze klantenservice. Ook zij denken graag met u mee over het samenstellen van uw eigen pakketten. Zij hebben altijd leuke kerstpakket ideeën!