Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Kerstpakket & kerstpakketten online samenstellen

Kerstpakket & kerstpakketten online samenstellen

Wanneer u aan kerstpakket & kerstpakketten online samenstellen denkt, bent u bij Kerstpakkettenplaza.nl aan het juiste adres. Voordat we gaan samenstellen is het van belang de trends te kennen. De Kerstpakketten trends 2019 zijn door ons op een rijtje gezet in ons inspiratiecentrum. Ieder jaar weer wordt er gekeken naar de interieurtrends. Afgelopen jaar was de trend nog zeer basic en rustig, dit jaar wat meer uitbundig. Kerstpakketten gevuld met attributen rond het thema koken waren het afgelopen jaar erg populair. De populairste pakketten in dat jaar zijn toch wel het de goed gevulde foodpakketten. Daarnaast zien we dat de wat duurdere kerstpakketten meer verkocht worden.

Dit klinkt toch al iets spannender dan het pakket dat het populairst was in 2005, namelijk het pannenkoeken pakket. In 2007 is de trend echter volledig omgebogen door de veranderingen in de regels met betrekking tot de belasting die over de kerstpakketten moet worden betaald. Het belastingvrije deel werd een stuk opgeschroefd en dat zorgde voor meer budget.

Traditionele kerstpakketten met een inhoud van lekkere dingen die iedereen wel lust zijn nog altijd wel aantrekkelijk, maar luxe kerstpakketten zijn veel populairder. De luxe kerstpakketten zijn uitgerust in diverse kleuren. Zeer chique en luxe kerstpakketten in de kleur zwart, zwart-goud en zilver springen erg in het oog en zijn aantrekkelijk. Ook is de zwart/wit combinatie weer helemaal trend.

Zelf kerstpakketten samenstellen

Kerstpakket & kerstpakketten online samenstellen. Wanneer u liever uw eigen kerstpakketten samen wilt stellen is dat natuurlijk geen probleem. Het zelf samenstellen van een kerstpakket is bij afname van 100 stuks al mogelijk. Informeert u bij Kerstpakkettenplaza.nl naar de mogelijkheden.

Het is bij Kerstpakkettenplaza.nl zelfs al mogelijk om ook online uw eigen kerstpakket zelf samen te stellen. Deze online mogelijkheid is voor velen een uitkomst. Indien je op zoek bent naar dat ene originele kerstkado, geef dan aan wat je er speciaal in wilt hebben en het wordt geregeld. Het is de mogelijkheid om alle combinaties zelf uit te vogelen en te komen tot het ideale kerstpakket. Budgettair houdt u zo alles zelf perfect in de hand.

Voor het (online) samenstellen van uw kerstpakketten bevelen wij ons kerstpakketten team aan. Neem contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder.