Kerstpakket kiezen

Kerstpakket kiezen

Kerstpakket kiezen – Besteedt u ieder jaar ook zoveel tijd aan het kiezen van een kerstpakket voor uw werknemers? Veel werkgevers zijn er lang mee bezig of ze komen er op het laatste moment achter dat ze nog vlug wat willen bestellen. Gelukkig kunt u of dat u nu veel of weinig tijd heeft, altijd bij ons terecht. Kerstpakkettenplaza.nl biedt u namelijk

een uitgebreid assortiment kerstpakketten aan waaruit u een prima keuze kunt maken. Onze tientallen jaren kerstpakkettenervaring gaat u zeker helpen, want ieder jaar selecteren wij de leukste, mooiste en meest bijzondere kerstpakketten en daar kunt u uw personeel mee verrassen!

 

Kiezen van een kerstpakket

Voordat u een leuk kerstpakket uit gaat kiezen, is het belangrijk om een aantal dingen te weten:

  • Hoeveel geld wilt u besteden? Het budget is belangrijk om een keuze te maken wat voor kerstpakket het gaat worden. Er zijn namelijk voor iedere prijs verschillende pakketten waar dat u uit kunt kiezen. Of dat u een groot of klein budget heeft, ieder jaar kunt u uw werknemers verrassen met een mooi pakket.
  • Wat voor pakket heeft u voor ogen? Wilt u een pakket waarmee het goede doel gesteund wordt, of een wellness pakket bijvoorbeeld? Een kerstpakket met alleen maar etenswaren of juist een heel gevarieerd pakket? Het zijn allemaal factoren waar u even goed over na moet denken, want er zijn meer dan duizend pakketten waar dat u uit kunt kiezen.
  • Hoeveel werknemers heeft u? Als u namelijk minimaal vijftig pakketten afneemt, kunt u ook producten wisselen en zelf een pakket samenstellen. Het ligt er dus een beetje aan hoe groot uw bedrijf is. Maar ook voor het budget is het van belang om te weten hoeveel werknemers u heeft en wat u per persoon kunt besteden.
  • Wanneer wilt u het pakket cadeau doen? Met de kerstdagen of ruim van tevoren? Het is belangrijk dat u op tijd alles gaat regelen en gelukkig kunnen wij u zaken uit handen nemen. Als u online het kerstpakket gaat kiezen, dan regelen wij de rest voor u, daar heeft u dan geen omkijken meer naar. Geen kerststress dit jaar als u op tijd kiest en bestelt.
  • Luxe producten of juist de oer Hollandse producten? In kerstpakketten kunt u het allemaal tegenkomen, maar u kunt bekijken wat u uw werknemers cadeau wilt doen met de feestdagen. Ook zijn er leuke geschenken die u toe kunt voegen aan de pakketten, zodat uw werknemers ook na de feestdagen nog vaak aan dit moment terugdenken.

 

Kerstpakket kiezen; Kerstpakketten 2016

Bent u ook benieuwd naar de kerstpakketten die er in 2016 worden aangeboden? Dan is het goed om de website goed in de gaten te houden, want de komende weken komen de nieuwe kerstpakketten allemaal online. U kunt weer uitgebreid rondkijken in het assortiment en ontdekken wat er bij uw werknemers past. Als u het online assortiment heeft bekeken, dan heeft u een goed beeld van ons assortiment voor 2016 en kunt u uw

keuze maken. Ook dit jaar gaat u uw werknemers verrassen met een kerstpakket van goede kwaliteit en dat zal gewaardeerd worden. Een kerstpakket kiezen is niet zo eenvoudig. De kerstpakketten van 2016 zijn weer volop in de maak en zijn nu steeds meer te bewonderen in onze webshop. Wacht daarom niet, maar ga ook bekijken welke mooie kerstpakketten er dit jaar klaar staan voor u en uw werknemers. Laat u verrassen door ons grandioze aanbod!

 

Advies bij kerstpakketkeuze

Komt u er niet helemaal uit, heeft u nog vragen of wilt u toch voor de zekerheid even overleggen? Geen probleem. Onze klantenservice staat voor u klaar en denkt graag met u mee. Bij het samenstellen van de pakketten hebben wij veel aandacht voor de verpakking. Uw werknemers ervaren het uitpakken namelijk als een speciaal moment. Het is dan belangrijk dat de beleving er ook direct is wanneer zij het cadeau krijgen. Een mooie verpakking is één en een mooie inhoud is twee. Beide zijn erg van belang en daar denken wij dan ook goed over na.

Mocht u bepaalde wensen hebben als het gaat over producten of thema pakketten, laat het ons dan weten. Wij denken graag met u mee en kijken wat wij voor u kunnen doen. Er is meer mogelijk dan u denkt! Het belangrijkste is dat u uw werknemers een prachtig kerstpakket kunt overhandigen, waar zij  verbaasd en blij van worden. Een uniek moment waar ze nog vaak aan terug moeten denken, een mooie herinnering, een mooi cadeau wat ze niet meer gaan vergeten, een blijk van waardering. Bij ons gaat dat gegarandeerd lukken. Wij zorgen er samen met u voor dat uw werknemers een feestelijke kerst gaan vieren met een passend kerstgeschenk.

Volg de afbeelding en begint uw Kerstpakket kiezen direct!

Kerstpakket kiezen