Wat leuk dat u onze site bezoekt!


We hebben vandaag een leuke dagdeal!Doorloop het offerte- of besteltraject en vul bij Uw klantcode SANTA1510 in en profiteer direct van een leuke korting!


Let op! Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en alleen geldig op 24 oktober 2021.


Kerstpakket leverancier

Als kerstpakket leverancier zijn wij al sinds 2001 gespecialiseerd in het leveren van kerstpakketten. Via onze website bieden wie de meeste verschillende kerstpakketten aan van Nederland. Daarom zijn wij al jarenlang de grootste online kerstpakketten leverancier.

Al jaren een vertrouwd partner

In deze jaren hebben wij een enorme klantenkring opgebouwd. We zijn een vertrouwde leverancier geworden van vele bedrijven. Wij zijn dan ook met recht trots op onze gevestigde naam! Door onze ervaring en expertise kunnen wij prachtige kerstpakketten aanbieden. Dit tegen marktconforme prijzen en is uw levering tot in de puntjes toe verzorgd!

Kerstpakket leverancier met het grootste aanbod!

Om onze klanten zoveel mogelijke keuze te geven hebben wij meer dan 1.000 traditionele kerstpakketten. Dit is nog niet alles. Ook hebben wij diverse alternatieve kerstgeschenken. Zo zijn wij ook leverancier van hele andere kerstgeschenken. Zo kunt u een dagje weg weggeven zoals een diner, hotelovernachting of pretparkbezoek in de vorm van een belevenis. Ook een beeld of ander kunstzinnige kerstgeschenk behoort tot de mogelijkheden.

Relatiegeschenken voor kerst? Dan naar uw Kerstpakket leverancier

Als relatiegeschenken leverancier blinken wij vooral uit in drankpakketten. Denk hierbij aan wijn geschenken of luxe champagne pakketten. Speciaal voor u geselecteerd en gemakkelijk te vinden op onze site.

Bekijk ons uitgebreide assortiment op Kerstpakkettenplaza.nl. Door op de onderstaande link te klikken komt u direct op onze website. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij staan u graag ter woord.

Voor iedere kerstpakket hebben we een passende oplossing. En dat ongeacht de hoeveelheid. Of het nu gaat om een klein kerstpakket van € 10 ,- of een groot kerstpakket van boven de € 100,- dan maakt niet uit. We maken de pakketten met evenveel liefde een aandacht. Uiteindelijk gaat het naar ons inziens ook zeker om de aandacht. Budget is voor de ontvanger namelijk vaak niet duidelijk. Het gaat om het gebaar en de aandacht die het geschenk uitstraalt. Verwen uw medewerkers en relaties daarom extra tijdens de kerstdagen. Deze mensen zijn de investering meer dan waard. Als u het lastig vindt, bel dan eens met onze klantenservice. We zijn gespecialiseerd in gericht samen met de klant ineen paar minuten een bijzonder kerstpakket te selecteren.

Kerstpakket leverancier