Kerstpakket mand bestellen

Kerstpakketten zijn er bij ons in alle soorten en maten. Zo ook met een (multifunctionele) mand. De leukste en mooiste kerstpakketten met een mand vindt u in alle prijsklassen. Lees hier meer over uw kerstpakket mand!

Kerstpakket mand vergelijken

Niet alleen de kerstpakketten hebben wij in alle soorten en maten, ook manden zijn er voor iedereen. Bent u op zoek naar een ijzeren mand? Een rieten mand? Klein of groot? U kunt eenvoudig alle pakketten met een mand vergelijken op onze site. Wanneer u links bovenin de zoekbalk bijvoorbeeld zoekt op ‘Belly mand‘, krijgt u een mooi overzicht van alle kerstpakketten die een Belly mand bevatten. Zo kunt u ze gemakkelijk en snel vergelijken.

Kerstpakket mand bestellen

Heeft u uw ideale kerstpakket mand gevonden op onze website? Dan is het tijd om te bestellen! U kunt eerst vrijblijvend een offerte aanvragen. Pas wanneer u akkoord gaat met de offerte gaan wij voor u aan de slag. Bij het bestellen kunt u precies invullen hoeveel stuks u wenst en waar en wanneer u ze geleverd wilt hebben. Zo hoeft u alleen nog maar te wachten op de bezorging. Wij regelen de rest!

Senza Belly Basket

Dit jaar nieuw in kerstpakkettenland! De prachtige Belly Baskets van Senza. Op onze website vindt u verschillende leuke pakketten met een Belly mand. Hieronder ziet u bijvoorbeeld het Santas Belly kerstpakket. Voor slechts €27,50 per stuk bestelt u dit mooie pakket. De mand is niet alleen ontzettend hip en stijlvol, maar ook nog eens hartstikke handig! U kunt het decoratief neerzetten, maar ook daadwerkelijk gebruiken als opbergmand. De Belly Basket is er ook in het wit. Deze vindt u terug in het Santas Belly White kerstpakket op onze site.

kerstpakket mand
Kerstpakket: Santas Belly

Heeft u vragen over het bestellen van kerstpakketten met een mand? Neemt u gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder en denken met u mee.