Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Dit jaar zal het belonen van medewerkers en relaties belangrijker zijn dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!Op verzoek en vanaf 100 pakketten bestaat ook de mogelijkheid om bv. zomerpakketten of andere geschenken op dit moment te laten maken! Neem contact op met onze klantenservice of stuur een mail aan info@kerstpakkettenplaza.nl

Kerstpakket mand

Kerstpakketten zijn er bij ons in alle soorten en maten. Zo ook met een (multifunctionele) mand. De leukste en mooiste kerstpakketten met een mand vindt u in alle prijsklassen. Lees hier meer over uw kerstpakket mand!

Kerstpakket mand vergelijken

Niet alleen de kerstpakketten hebben wij in alle soorten en maten, ook manden zijn er voor iedereen. Bent u op zoek naar een ijzeren mand? Een rieten mand? Klein of groot? U kunt eenvoudig alle pakketten met een mand vergelijken op onze site. Wanneer u links bovenin de zoekbalk bijvoorbeeld zoekt op ‘Belly mand‘, krijgt u een mooi overzicht van alle kerstpakketten die een Belly mand bevatten. Zo kunt u ze gemakkelijk en snel vergelijken.

Kerstpakket mand bestellen

Heeft u uw ideale kerstpakket mand gevonden op onze website? Dan is het tijd om te bestellen! U kunt eerst vrijblijvend een offerte aanvragen. Pas wanneer u akkoord gaat met de offerte gaan wij voor u aan de slag. Bij het bestellen kunt u precies invullen hoeveel stuks u wenst en waar en wanneer u ze geleverd wilt hebben. Zo hoeft u alleen nog maar te wachten op de bezorging. Wij regelen de rest!

Senza Belly Basket

Dit jaar nieuw in kerstpakkettenland! De prachtige Belly Baskets van Senza. Op onze website vindt u verschillende leuke pakketten met een Belly mand. Hieronder ziet u bijvoorbeeld het Santas Belly kerstpakket. Voor slechts €27,50 per stuk bestelt u dit mooie pakket. De mand is niet alleen ontzettend hip en stijlvol, maar ook nog eens hartstikke handig! U kunt het decoratief neerzetten, maar ook daadwerkelijk gebruiken als opbergmand. De Belly Basket is er ook in het wit. Deze vindt u terug in het Santas Belly White kerstpakket op onze site.

kerstpakket mand
Kerstpakket: Santas Belly

Heeft u vragen over het bestellen van kerstpakketten met een mand? Neemt u gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder en denken met u mee.