Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Kerstpakket mand

Kerstpakketten zijn er bij ons in alle soorten en maten. Zo ook met een (multifunctionele) mand. De leukste en mooiste kerstpakketten met een mand vindt u in alle prijsklassen. Lees hier meer over uw kerstpakket mand!

Kerstpakket mand vergelijken

Niet alleen de kerstpakketten hebben wij in alle soorten en maten, ook manden zijn er voor iedereen. Bent u op zoek naar een ijzeren mand? Een rieten mand? Klein of groot? U kunt eenvoudig alle pakketten met een mand vergelijken op onze site. Wanneer u links bovenin de zoekbalk bijvoorbeeld zoekt op ‘Belly mand‘, krijgt u een mooi overzicht van alle kerstpakketten die een Belly mand bevatten. Zo kunt u ze gemakkelijk en snel vergelijken.

Kerstpakket mand bestellen

Heeft u uw ideale kerstpakket mand gevonden op onze website? Dan is het tijd om te bestellen! U kunt eerst vrijblijvend een offerte aanvragen. Pas wanneer u akkoord gaat met de offerte gaan wij voor u aan de slag. Bij het bestellen kunt u precies invullen hoeveel stuks u wenst en waar en wanneer u ze geleverd wilt hebben. Zo hoeft u alleen nog maar te wachten op de bezorging. Wij regelen de rest!

Senza Belly Basket

Dit jaar nieuw in kerstpakkettenland! De prachtige Belly Baskets van Senza. Op onze website vindt u verschillende leuke pakketten met een Belly mand. Hieronder ziet u bijvoorbeeld het Santas Belly kerstpakket. Voor slechts €27,50 per stuk bestelt u dit mooie pakket. De mand is niet alleen ontzettend hip en stijlvol, maar ook nog eens hartstikke handig! U kunt het decoratief neerzetten, maar ook daadwerkelijk gebruiken als opbergmand. De Belly Basket is er ook in het wit. Deze vindt u terug in het Santas Belly White kerstpakket op onze site.

kerstpakket mand
Kerstpakket: Santas Belly

Heeft u vragen over het bestellen van kerstpakketten met een mand? Neemt u gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder en denken met u mee.