Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Dit jaar zal het belonen van medewerkers en relaties belangrijker zijn dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!Op verzoek en vanaf 100 pakketten bestaat ook de mogelijkheid om bv. zomerpakketten of andere geschenken op dit moment te laten maken! Neem contact op met onze klantenservice of stuur een mail aan info@kerstpakkettenplaza.nl

Kerstpakket met een bbq

Kerstpakket met een bbq – Ook dit jaar op zoek naar een perfect kerstgeschenk voor uw medewerkers en relaties? Denk dan eens aan een kerstpakket voorzien van een bbq. Super trendy en helemaal van deze tijd. Men ervaart een kerstpakket met een BBQ als een kerstgeschenk met een duurzaam tintje, immer de BBQ is een blijvertje.

Kerstpakket met een bbq kopen

Waar let je op als je een kerstpakket met een bbq gaat kopen? Natuurlijk kijk je naar de kwaliteit. Afhanelijk van uw budget zijn er meerdere mogelijkheden. Het is daarnaast natuurlijk erg leuk om bijpassende artikelen te schenken. Kies daarom voor eem kant en klaar kerstpakket met een BBQ. We hebben ze zeker met zorg en liefde samengesteld.

Kerstpakket met een bbq als ultiem kerstgeschenk

Afgelopen jaar hebben we onder onze relaties gepolst hoe het kerstpakket met bbq thema ontvangen is. We stonden zelf versteld van de reactie. Allemaal positieve geluiden. Dat heeft ons doen besluiten om meer kerstpakketten met een bbq te maken dit jaar. We hebben er dan ook veel vertrouwen is.

Kerstpakketten met een BBQ en BBQ accesoires

Indien uw budget het toelaat zijn er ook erg leuk BBQ schorten te vinden binnen ons assortiment. Aangevuld met bijvoorbeeld lekker wijn of een spectaculair biertje. Aan alles is gedacht en wat zal de ontvanger gelukkig zijn.

Kerstpakket met een bbq vergelijken

Natuurlijk is het aan u om het juiste kerstpakket met een bbq te kiezen. We raden u dan ook aan op de onderstaande afbeelding te klikken en daar treft u een collectie prachtige kerstpakketten met een bbq aan. Lees de inhoud en maak uw keuze.

Kerstpakket met een bbq
Kerstpakket met een bbq