Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Dit jaar zal het belonen van medewerkers en relaties belangrijker zijn dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!Op verzoek en vanaf 100 pakketten bestaat ook de mogelijkheid om bv. zomerpakketten of andere geschenken op dit moment te laten maken! Neem contact op met onze klantenservice of stuur een mail aan info@kerstpakkettenplaza.nl

Kerstpakket met een pizza oven

Kerstpakket met een pizza oven – Bent u op zoek naar een leuk Italiaans kerstpakket met een pizza oven voor uw personeel? Wilt u uw medewerkers een compleet pizza pakket cadeau doen deze kerst? Met onze kerstpakketten kunt u ze voorzien van een volledige Italiaanse maaltijd! 

Kerstpakket met een pizza oven kopen

Bent u geïnteresseerd in een mooi kerstpakket met een pizza oven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden verschillende Italiaanse kerstgeschenken met heerlijke en prachtige producten. Echte Italiaanse wijn, pizzamix, servies, maar ook pizza ovens. Als u uw werknemers een luxe kerstpakket wilt schenken deze kerst met een pizza thema, heeft u bij ons genoeg keuze.

Kerstpakket met een pizza oven vergelijken

Bent u nieuwsgierig geworden naar de kerstpakketten met een pizza oven die wij te bieden hebben? U kunt op onze website naar de pagina van Italiaanse kerstpakketten gaan en even rondkijken. Maar u kunt bij ons ook eenvoudig zoeken op product. Dit doet u door ‘pizza oven’ in te typen als zoekopdracht op de website, u krijgt dan een handig overzicht te zien. Daar kunt u vervolgens het perfecte kerstgeschenk uitkiezen voor uw personeel. Wanneer u zeker bent van het kerstpakket, kunt u gemakkelijk en snel online bij ons bestellen.

Kerstpakket met een pizza oven bestellen

Als u uw keuze heeft gemaakt, is het tijd om de kerstpakketten te bestellen. U kunt eerst eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen op onze website. Indien u daarmee akkoord gaat, zullen wij ervoor zorgen dat uw kerstpakketten op tijd bezorgd worden op het door u gekozen adres. Kerstpakketten bestellen was nog nooit zo eenvoudig!

Heeft u vragen over het bestellen, bezorgen of betalen van uw kerstpakketten? Neem gerust contact op met onze klantenservice, ook voor algemene vragen. Zij helpen u graag verder en denken altijd met u mee.

kerstpakket met een pizza oven
kerstpakket met een pizza oven