Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Dit jaar zal het belonen van medewerkers en relaties belangrijker zijn dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!Op verzoek en vanaf 100 pakketten bestaat ook de mogelijkheid om bv. zomerpakketten of andere geschenken op dit moment te laten maken! Neem contact op met onze klantenservice of stuur een mail aan info@kerstpakkettenplaza.nl

Kerstpakket met een VR bril

Kerstpakket met een VR bril – Een VR is helemaal van deze tijd! Wilt u uw personeel de feestdagen eens op een hele andere manier laten beleven? Met een virtual reality bril in het kerstpakket geeft u ze een unieke ervaring. Dankzij de VR bril ondekt u de driedimensionale en interactieve wereld, waar en wanneer u maar wilt.

Kerstpakket met met een VR bril kopen

Bent u op zoek naar een kerstpakket met een VR bril? Dan bent u bij Kerstpakkettenplaza.nl aan het juiste adres. Bij ons heeft u de keuze uit ruim 1.000 kerstgeschenken, daarmee hebben wij het grootste online assortiment van Nederland. Houden uw medewerkers wel van een nieuwe ervaring en technische snufjes? Dan is een kerstpakket met een VR bril wellicht het perfecte kerstcadeau voor uw mensen.

Kerstpakket met met een VR bril vergelijken

Met ieder kerstpakket geeft u een andere sfeer mee aan uw personeel. Daarom is het belangrijk om goed te kijken welke het beste bij uw werknemers past. U kunt op onze website eenvoudig zoeken naar producten uit de kerstpakketten. Dit doet u door bijvoorbeeld ‘VR bril’ in te typen als zoekopdracht in de zoekbalk boven. U krijgt dan een volledig overzicht van alle kerstpakketten met een VR bril die wij te bieden hebben.

Kerstpakket met met een VR bril bestellen

Wanneer u uw keuze heeft gemaakt voor de kerstpakketten, is het tijd om te bestellen. U kunt eenvoudig uw gegevens en voorkeuren aan ons doorgeven, vervolgens ontvangt u een vrijblijvende offerte via de mail. Nadat u akkoord heeft gegeven gaan wij ervoor zorgen dat uw bestelling tijdig geleverd wordt op het door u opgegeven adres (of adressen).

Heeft u naar aanleiding van uw bestelling nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij zitten klaar om u te helpen!

Kerstpakket met een vr bril
Kerstpakket met een vr bril