Kerstpakket online

Kerstpakketten bestellen was nog nooit zo makkelijk! U kunt het gehele assortiment op uw gemak bekijken en het leukste kerstgeschenk kiezen. Bent u er al uit? Bestel hier uw kerstpakket online.

Kerstpakket online vergelijken

Op Kerstpakkettenplaza.nl vindt u meer dan 1.100 verschillende pakketten. Dit is het ruimste aanbod kerstgeschenken van Nederland. Op onze website zijn de pakketten ingedeeld in verschillende categorieën, zodat u vergelijkbare kerstpakketten eenvoudig naast elkaar kunt zien. Zo kiest u gemakkelijk het beste pakket voor uw medewerkers. Daarnaast is het uiteraard hartstikke leuk om door de honderden kerstpakketten heen te scrollen. Zo komt u meteen helemaal in de feeststemming.

Kerstpakket online bestellen

Heeft u uw kerstpakket gevonden? Dan is het tijd om over te gaan tot bestellen. Ga naar het pakket van uw keuze en vul het gewenste aantal in. Vervolgens klik u op ‘Voeg toe aan uw offerte-mandje’. Daar kunt u uw gegevens invullen en uw voorkeuren doorgeven. Per mail ontvangt u daarna een vrijblijvende offerte. Wanneer u deze via de mail accordeert, zullen wij voor u aan de slag gaan om uw kerstpakketten op tijd te leveren. Het enige wat u nog hoeft te doen is wachten tot u kunt genieten van de reacties van uw collega’s. Wij regelen de rest!

Kerstpakket online samenstellen

Mocht u binnen ons ruime assortiment net niet gevonden hebben wat u zocht, geen paniek! Bij ons kunt u ook zelf een kerstpakket samenstellen. Het digitaal samenstellen van een kerstpakket is niet alleen handig maar ook nog eens leuk om te doen! Komt u er niet uit? Dan kunt u ook altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder. Ook kunt u in een van onze showrooms komen kijken voor het samenstellen van uw eigen pakket. Daar wordt u kundig geholpen door een van onze specialisten.

LET OP! Het samenstellen van uw eigen kerstpakket kan vanaf 50 stuks en tot 1 november.