Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Een klein deel staat reeds 'live'. Dit jaar is het belonen van medewerkers en relaties belangrijker dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer al onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!

Kerstpakket online

Kerstpakketten bestellen was nog nooit zo makkelijk! U kunt het gehele assortiment op uw gemak bekijken en het leukste kerstgeschenk kiezen. Bent u er al uit? Bestel hier uw kerstpakket online.

Kerstpakket online vergelijken

Op Kerstpakkettenplaza.nl vindt u meer dan 1.100 verschillende pakketten. Dit is het ruimste aanbod kerstgeschenken van Nederland. Op onze website zijn de pakketten ingedeeld in verschillende categorieën, zodat u vergelijkbare kerstpakketten eenvoudig naast elkaar kunt zien. Zo kiest u gemakkelijk het beste pakket voor uw medewerkers. Daarnaast is het uiteraard hartstikke leuk om door de honderden kerstpakketten heen te scrollen. Zo komt u meteen helemaal in de feeststemming.

Kerstpakket online bestellen

Heeft u uw kerstpakket gevonden? Dan is het tijd om over te gaan tot bestellen. Ga naar het pakket van uw keuze en vul het gewenste aantal in. Vervolgens klik u op ‘Voeg toe aan uw offerte-mandje’. Daar kunt u uw gegevens invullen en uw voorkeuren doorgeven. Per mail ontvangt u daarna een vrijblijvende offerte. Wanneer u deze via de mail accordeert, zullen wij voor u aan de slag gaan om uw kerstpakketten op tijd te leveren. Het enige wat u nog hoeft te doen is wachten tot u kunt genieten van de reacties van uw collega’s. Wij regelen de rest!

Kerstpakket online samenstellen

Mocht u binnen ons ruime assortiment net niet gevonden hebben wat u zocht, geen paniek! Bij ons kunt u ook zelf een kerstpakket samenstellen. Het digitaal samenstellen van een kerstpakket is niet alleen handig maar ook nog eens leuk om te doen! Komt u er niet uit? Dan kunt u ook altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder. Ook kunt u in een van onze showrooms komen kijken voor het samenstellen van uw eigen pakket. Daar wordt u kundig geholpen door een van onze specialisten.

LET OP! Het samenstellen van uw eigen kerstpakket kan vanaf 50 stuks en tot 1 november.