Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Kerstpakket online

Kerstpakketten bestellen was nog nooit zo makkelijk! U kunt het gehele assortiment op uw gemak bekijken en het leukste kerstgeschenk kiezen. Bent u er al uit? Bestel hier uw kerstpakket online.

Kerstpakket online vergelijken

Op Kerstpakkettenplaza.nl vindt u meer dan 1.100 verschillende pakketten. Dit is het ruimste aanbod kerstgeschenken van Nederland. Op onze website zijn de pakketten ingedeeld in verschillende categorieën, zodat u vergelijkbare kerstpakketten eenvoudig naast elkaar kunt zien. Zo kiest u gemakkelijk het beste pakket voor uw medewerkers. Daarnaast is het uiteraard hartstikke leuk om door de honderden kerstpakketten heen te scrollen. Zo komt u meteen helemaal in de feeststemming.

Kerstpakket online bestellen

Heeft u uw kerstpakket gevonden? Dan is het tijd om over te gaan tot bestellen. Ga naar het pakket van uw keuze en vul het gewenste aantal in. Vervolgens klik u op ‘Voeg toe aan uw offerte-mandje’. Daar kunt u uw gegevens invullen en uw voorkeuren doorgeven. Per mail ontvangt u daarna een vrijblijvende offerte. Wanneer u deze via de mail accordeert, zullen wij voor u aan de slag gaan om uw kerstpakketten op tijd te leveren. Het enige wat u nog hoeft te doen is wachten tot u kunt genieten van de reacties van uw collega’s. Wij regelen de rest!

Kerstpakket online samenstellen

Mocht u binnen ons ruime assortiment net niet gevonden hebben wat u zocht, geen paniek! Bij ons kunt u ook zelf een kerstpakket samenstellen. Het digitaal samenstellen van een kerstpakket is niet alleen handig maar ook nog eens leuk om te doen! Komt u er niet uit? Dan kunt u ook altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder. Ook kunt u in een van onze showrooms komen kijken voor het samenstellen van uw eigen pakket. Daar wordt u kundig geholpen door een van onze specialisten.

LET OP! Het samenstellen van uw eigen kerstpakket kan vanaf 50 stuks en tot 1 november.