Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Kerstpakket pizza oven

Kerstpakket pizza oven – Bent u op zoek naar een leuk Italiaans kerstpakket pizza oven voor uw personeel? Wilt u uw medewerkers een compleet pizza oven pakket cadeau doen deze kerst? Met onze kerstpakketten kunt u ze voorzien van een volledige Italiaanse maaltijd!

Kerstpakket pizza oven kopen

Bent u geïnteresseerd in een mooi Italiaans kerstpakket? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden verschillende Italiaanse kerstgeschenken met heerlijke en prachtige producten. Echte Italiaanse wijn, pizzamix, servies, maar ook pizza ovens. Als u uw werknemers een luxe Italiaanse kerstpakket wilt schenken deze kerst met een pizza thema, heeft u bij ons genoeg keuze.

Kerstpakketten vergelijken

Bent u nieuwsgierig geworden naar de kerstpakketten met een pizza oven die wij u te bieden hebben? U kunt op onze website naar de pagina van Italiaanse kerstpakketten gaan en even rondkijken. Maar u kunt bij ons ook eenvoudig zoeken op product. Dit doet u door ‘pizza oven’ in te typen als zoekopdracht op de website, u krijgt dan een handig overzicht te zien. Daar kunt u vervolgens het perfecte kerstgeschenk uitkiezen voor uw personeel. Wanneer u zeker bent van het kerstpakket, kunt u deze gemakkelijk en snel online bij ons bestellen.

Kerstpakket pizza oven bestellen

Als u uw keuze heeft gemaakt, is het tijd om de kerstpakketten te bestellen. U kunt altijd eerst eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen op onze website. Indien u daarmee akkoord gaat, zullen wij ervoor zorgen dat uw kerstpakketten op tijd bezorgd worden op het door u gekozen adres. Kerstpakketten bestellen was nog nooit zo eenvoudig!

Heeft u vragen over het bestellen, bezorgen of betalen van uw kerstpakketten? Neem gerust contact op met onze klantenservice, ook voor algemene vragen. Zij helpen u graag verder en denken altijd met u mee.

kerstpakket met een pizza oven
kerstpakket met een pizza oven