Kerstpakket samenstellen

Zit u vol met ideeën voor uw kerstpakketten van dit jaar, maar kunt u net niet vinden wat u zoekt? Bij ons kunt u zelf uw kerstpakket samenstellen. Lees gauw verder voor meer informatie.

Heeft u een prachtig kerstpakket gezien op onze website, maar mist er net nog een extra fles wijn of mooie hapjesplank? Vanaf 50 stuks kunt u zelf uw kerstpakketten samenstellen of aanpassen. Dit is mogelijk tot 1 november. Het samenstellen van uw kerstpakketten kan op verschillende manieren; in een van onze showrooms, digitaal of via onze klantenservice.

Kerstpakket samenstellen in de showroom

Wanneer u gekozen heeft voor het zelf samenstellen van uw kerstpakketten, kunt u terecht bij een van onze showrooms. U kunt een bezoek plannen en daar samen met een van onze specialisten op zoek gaan naar de beste samenstelling voor uw personeel. Na uw bezoek aan de showroom stellen wij een vrijblijvende offerte op voor u en zorgen we voor een foto van het door u samengestelde pakket. Hier kunt u uw showroombezoek direct plannen.

Kerstpakket samenstellen digitaal

Het samenstellen van uw kerstpakket kan ook digitaal. Zo hoeft u de deur niet uit en kunt u toch het ideale kerstpakket samenstellen. Voor het digitaal samenstellen vult u een formulier in en vervolgens gaan onze specialisten voor u aan de slag. U zult een mail ontvangen met daarin een of meerdere voorstellen met een foto erbij. Op basis daarvan kunt u uw voorkeur uitspreken.

Kerstpakket samenstellen met de klantenservice

Wilt u graag overleggen over het samenstellen van uw kerstpakket? Dan kunt u altijd terecht bij onze klantenservice. Zowel via de mail, als telefonisch. Mocht u interesse hebben in het samenstellen met behulp van de klantenservice, kunt u contact opnemen met ons. We zijn benieuwd naar uw ideeën!

Let op! Het zelf samenstellen van uw kerstptten kan tot 1 november en vanaf 50 dezelfde kerstpakketten.

kerstpakket samenstellen