Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Kerstpakket samenstellen bij kerstpakkettenplaza

Kerstpakket samenstellen bij kerstpakkettenplaza

Kunt u uit het grootste online kerstpakketten aanbod geen keuze maken? Of wilt u geen standaard kerstpakket maar een kerstpakket op maat? Hiervoor bieden wij diverse mogelijkheden.

Uw kerstgeschenk zelf samenstellen

Steeds meer werkgevers kiezen voor om zelf een kerstpakket samen te stellen. Geheel naar eigen inzicht en smaak met de producten van uw keuze. U kunt het  gehele kerstpakket samenstellen vanaf 100 stuks bij ons. U bepaald dan precies wat u er in wilt hebben en krijgt zo een kerstpakket op maat. Wij kunnen u meenemen naar een showroom als u dat wenst. U kunt kiezen uit diverse food en non-food producten en zo een heel persoonlijk kerstpakket samenstellen.  Het is soms mogelijk een persoonlijke boodschap aan het kerstpakket toe te voegen. Zo maakt u er wel een heel persoonlijk kerstgeschenk van.

Eigen Keuze Kerstpakketten

Een eigen kerstpakket zelf samenstellen is voor uw medewerkers ook mogelijk. Als u wilt dat medewerkers zelf hun kerstpakket samenstellen hebben wij drie eigen keuze concepten in de aanbieding.

Zelf samenstellen door middel van Kerstcomplimenten kan vanaf 20 medewerkers met een minimaal budget van 25 euro inclusief BTW.  Hier vindt men alles: van sieraden tot huishoudelijk apparatuur en van cadeaubonnen tot belevenissen. Uw collega’s kiezen dan zelf hun favoriete kerstgeschenk(en) uit en kunnen zo hun kerstpakket geheel naar eigen inzicht samenstellen.

Bekijk direct onze mogelijkheden op Kerstpakkettenplaza.nl. Klik op de onderstaande afbeelding en u komt direct op de goede website.

Kerstpakket samenstellen bij kerstpakkettenplaza