Een kerstpakket samenstellen: hoe pakt u dat aan?

Bent u van plan om een kerstpakket samen te gaan stellen? Omdat u uw medewerkers op een persoonlijke, originele en unieke manier wilt verrassen? In dit artikel geven we u tips over het samenstellen van een kerstpakket en hoe wij u daarbij kunnen helpen. Wij hebben namelijk 22 jaar ervaring met het ontwikkelen van de meest bijzondere kerstpakketten. Daarnaast hebben we al 30.000 relaties geholpen met het samenstellen van een uniek kerstpakket. Lees daarom snel verder en laat u inspireren met deze blog: “Een kerstpakket samenstellen: hoe pakt u dat aan?

Waar houden uw medewerkers van?

Hoe goed kent u uw medewerkers als het gaat om persoonlijke voorkeuren? Hebben uw medewerkers veel dezelfde voorkeuren of zijn ze allemaal totaal verschillend? Omdat u aan uw medewerkers wilt laten zien dat u hen waardeert, is het een goed idee om dit boven water te krijgen. Dit kunt u doen door met bijvoorbeeld iemand van personeelszaken eens rond de tafel te gaan en het te hebben over uw medewerkers. Wanneer u weet waar uw medewerkers van houden, kunt u beginnen met het samenstellen van een pakket. U kunt dan bijvoorbeeld een themapakket samenstellen of een pakket met allerlei verschillende soorten producten. Heeft u wat inspiratie nodig? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op en we denken graag met u mee!

Kerstpakket samenstellen ideeën

Nadat u een beeld heeft van wat uw medewerkers leuk zouden vinden, kunt u gaan nadenken over ideeën voor een kerstpakket. Gaat u bijvoorbeeld voor een bierpakket, foodpakket, verzorgingspakket of een combinatie van al deze pakketten? Om u op ideeën te brengen, kunt u het volgende doen. Op onze website kunt u een kijkje nemen bij onze vaste pakketten. Per pakket staat namelijk genoteerd welke producten hier allemaal inzitten. Nu kunt u op een rijtje zetten welke producten van vaste pakketten u met elkaar wilt combineren. Wanneer uw weet wat u in het pakket wilt, kunt u contact met ons opnemen en sturen wij u een vrijblijvende offerte. Een kerstpakket samenstellen: hoe pakt u dat aan? Het is makkelijker dan u denkt.

Kleine kerstpakketten

Dat u überhaupt al zoveel moeite voor uw medewerkers wilt doen is uiteraard geweldig! Een kerstpakket hoeft daarom niet groot te zijn. Het is natuurlijk wel mooi dat u het zelf samengesteld heeft. Zelfs als u op zoek bent naar kerstpakketten ideeën voor 10 euro bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk namelijk bij onze bestaande pakketten welke producten erin zitten en stel op basis hiervan uw eigen kerstpakket samen. Heeft u bijvoorbeeld wel eens gedacht aan een pakket met een Rituals product en chocolade? Stel online uw kerstpakket samen en neem bij twijfel over een combinatie contact op met onze specialisten.

Wist u dat u bij ons uw kerstpakketten ook kunt laten bedrukken met uw logo? Op deze manier verrast u uw medewerkers helemaal met een uniek kerstpakket! Het is mogelijk om een kerstpakket te laten bedrukken met enkel en alleen uw logo of in uw huisstijl. Naast die optie, kunt u kiezen voor allerlei verschillende producten en dus ook uw eigen stijl kiezen. Ook beschikken wij over verschillende dozen die al voorzien zijn van een mooie print. Neem via de mail of telefonisch contact met ons op en we kunnen op basis van uw wensen een aantal voorbeelden sturen. Daarnaast levert een bezoekje aan onze showroom u gegarandeerd een hoop inspiratie op!

Online kerstpakket samenstellen

Wanneer u weet wat voor soort pakket u wilt samenstellen dan kunt u onder andere online bij ons een offerte opvragen. U kunt een mail sturen naar [email protected] en op basis van uw wensen sturen we u een vrijblijvende offerte toe. Vanaf 50 stuks is het al mogelijk om uw geheel eigen kerstpakketten samen te stellen! Daarnaast is het uiteraard goed mogelijk dat u specifieke vragen heeft waar u snel een antwoord op wilt hebben. Neem in dit geval telefonisch contact met ons op en we beantwoorden al uw vragen. Telefonisch kunt u ook uw wensenlijstje aan ons doorgeven en op basis daarvan sturen we de offerte.

Brainstorm met onze specialisten

Het samenstellen van het ideale kerstpakket kan best lastig zijn. Om deze reden beschikken wij over een groot aantal specialisten die u kunnen helpen met uw zoektocht. Onze medewerkers hebben namelijk veel ervaring en hebben in het verleden voor al onze klanten een unieke oplossing gevonden. Brainstormen met onze specialisten kunt u doen door telefonisch contact op te nemen. Zij staan u graag te woord! Wilt u minimaal 100 kerstpakketten samenstellen? Maak dan telefonisch of online een afspraak in één van onze acht showrooms. Samen met een specialist begeleiden we u langs al onze kerstpakketten. Op basis van uw wensen stellen we uw unieke kerstpakket samen om zo uw medewerkers op een prachtige manier te verrassen.

Waarom klanten kiezen voor Kerstpakkettenplaza

De reden dat klanten voor ons hebben gekozen, komt omdat persoonlijk contact bij ons voorop staat. Bij ons gaat het namelijk niet alleen om het aanbieden van kerstpakketten. Het gaat er ons om dat u uw medewerkers op een unieke manier bedankt voor hun bewezen diensten. Om u daarin zo goed mogelijk te helpen doen onze medewerkers graag een stapje extra. Dit doen we door u telefonisch te adviseren of door u te inspireren met een bezoekje aan onze showroom. Hiermee zorgen we ervoor dat u uw medewerkers verrast met een creatief en origineel kerstpakket of cadeau. Niet voor niets hebben wij inmiddels 30.000 tevreden relaties!

Meest gestelde vragen

Hoeveel pakketten moet ik minimaal afnemen? Als ik na mijn bestelling van gedachten verander kan ik dan nog wisselen? Het is logisch dat u zich dit soort vragen afstelt. Over de minimale afname kunnen we heel duidelijk zijn. Al vanaf 50 stuks kunt u een kerstpakket zelf samenstellen. Wanneer u minimaal 100 pakketten wilt samenstellen dan kunt u ook onze showroom bezoeken. Als u een lager aantal wilt dan kunt u gerust contact met ons opnemen en zoeken we naar een oplossing. In dit geval gaat het dan om kerstpakketten op maat en zijn er zeker mogelijkheden. Als u uw bestelling geplaatst heeft en u wilt nog iets veranderen, neem dan zo snel mogelijk contact op. Ook in dit geval zoeken we naar een oplossing. Geen vraag is ons te gek en neem zoals eerder vermeld bij twijfel altijd contact met ons op