Kerstpakket schenken en goed doel steunen

Kerstpakket schenken en goed doel steunen

Dat klinkt toch meteen geweldig? Een kerstpakket schenken en goed doel steunen. Dit kan als u bij Kerstpakkettenplaza.nl een goede doelen pakket uitkiest. Steeds meer bedrijven staan er bij stil dat ze aan het einde van het jaar ook een bedrag willen schenken aan een goed doel. Welk doel gaat u dan kiezen?

Het kan soms lastig zijn. Maar daar kunnen wij verandering in aanbrengen, want wij hebben al verschillende speciale goede doelen uitgekozen. In 2016 steunen wij Kika, Voedselbanken Nederland en Natuurmonumenten. Wij hebben daarvoor speciale kerstpakketten opgenomen in de huisselectie en wanneer u deze kiest, dan gaat er twee euro per pakket naar het goede doel. U kunt ook onze goede doelen pakketten eenvoudig herkennen, want deze zijn voorzien van een gouden twee euromunt logo (in de pakketfoto).

Kerstpakket schenken en goed doel steunen

Wij doneren dan twee euro per pakket aan het goede doel namens uw organisatie. Dit is een goede manier om meteen anderen te steunen en uw medewerkers te verrassen met een mooi kerstpakket. Hierdoor kunt u dus eenvoudig een kerstpakket schenken en goede doelen steunen, zodat zij weer goede dingen met het bedrag kunnen doen.

Met kerstmis denken veel mensen ook aan anderen en dat doet u op deze manier als organisatie ook. U kiest welk goede doel u wilt steunen uit onze selectie van meerdere goede doelen.  Het geeft  veel voldoening om op deze manier twee belangrijke zaken, die het verdienen, te combineren: een fraai kerstpakket voor uw medewerkers en een mooie bijdrage aan het goede doel.

Kerstpakketten schenken aan medewerkers

Het is natuurlijk erg leuk dat u uw medewerkers weer kunt verrassen met de kerstpakketten, maar welke gaat u kiezen? Er is een ruim aanbod waar dat u ieder jaar weer naar kunt kijken. Ieder jaar weer een nieuwe en ruime selectie, voor grote en kleine bedragen, er is altijd een passend pakket te vinden. Verschillende kerstgeschenken, verschillende kleuren, allemaal van uitstekende kwaliteit!

Verder heeft u de keuze en mag u beslissen wat het gaat worden voor uw medewerkers. Misschien heeft u een vast bedrag per medewerker in gedachten, of kiest u een pakket dat u aanspreekt. Aan de hand daarvan kunt u berekenen wat de totale kosten zijn, maar bij ons kunt u ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij rekenen dan voor u uit wat de totale kosten zijn en dan weet u direct waar u aan toe bent. Kerstpakkettenplaza.nl staat graag voor u klaar en daar gaat u direct achter komen als u die keuze nu gaat maken. Laat u inspireren door ons fraaie kerstpakketten aanbod. En komt u er even niet uit, laat het ons weten en wij helpen u graag verder.

Goede doel kiezen voor kerstpakket

Als u nog niet precies weet wat voor kerstpakket u gaat kiezen, dan kunt u ook een goed doel kiezen. Bij een goed doel hoort namelijk een speciaal kerstpakket en zo kunt u ook gemakkelijker kiezen. Bekijkt u de goede doelen pakketten maar eens, dan weet u wat er in het kerstpakket zit en of dat u dit kerstpakket wilt schenken aan uw medewerkers. Een goed doel steunen doet u dan automatisch. Eerst maar eens bekijken welke goede doelen er zijn, welke kerstpakketten er dit jaar bij horen en dan is de keuze aan u. Het kan allemaal zo geregeld worden. Wij vinden het alleen maar goed dat zoveel bedrijven ook goede doelen willen steunen. Dat is ook de reden dat wij twee euro per pakket aan het goede doel schenken namens uw organisatie.

Laat u het ons daarom horen wat wij voor u kunnen betekenen. Als u vragen heeft, onze medewerkers staan graag voor u klaar om alle vragen direct te beantwoorden. Ook bieden wij u de kans om zelf een pakket samen te stellen, maar bekijkt u eerst onze goede doelen pakketten, want deze zijn echt de moeite waard, ieder jaar weer. Onze medewerkers zijn alweer volop bezig met de verzorging van de kerstpakketten en wij kijken enorm uit naar de feestdagen. Tot die tijd zijn wij u graag van dienst, aarzel niet om uw vragen te stellen en/of onze hulp in te schakelen. Via ons kunt u een mooi kerstpakket schenken aan uw medewerkers en een goed doel steunen!  Dit is een mooi gebaar om het jaar 2016 goed af te sluiten.

Hier leest u meer over kerstpakket schenken en goed doel steunen! Door op de onderstaande afbeelding te klikken komt u direct op de goede pagina terecht!

Kerstpakket schenken en goed doel steunen