Kerstpakket uitzoeken voor je personeel

Je zult nu nog niet bezig zijn met het uitzoeken van kerstpakketten voor je personeel. Je kunt echter wel alvast het budget bepalen of door je boekhouder laten berekenen wat je voor de kerstpakketten en eventueel Sintsurprises wil gebruiken. Aan de hand van dat bedrag kun je straks eenvoudig een kerstpakket uitzoeken. Op de website van Kerstpakkettenplaza staan alle kerstpakketten verdeeld in categorieën en per categorie nog eens gerangschikt op prijs. Het kerstpakketten uitzoeken voor je personeel hoeft straks dus niet veel tijd in beslag te nemen. Je kunt kiezen voor de kant en klaar pakketten, maar je kunt ook je eigen inbreng hebben bij het samenstellen van de kerstpakketten.

Kijk maar waar jij je goed bij voelt en ook niet onbelangrijk hoeveel tijd je er in kunt steken. Wij weten hoe druk het kan zijn als je een bedrijf runt. Aan het einde van het jaar kan dat nog eens verder oplopen. Over de kerstpakketten hoef jij je niet druk te maken en kun je alles aan onze ervaring overlaten. Als je wil regelen wij alles voor je tot in de puntjes. Het kerstpakketten uitzoeken voor je personeel is een leuke taak en gaat je zeker lukken met onze overzichtelijke en duidelijke website. Heb je echter behoefte aan hulp, dan zijn wij er voor je en helpen je graag verder.

Kerstpakket uitgezocht door personeel

Bij Kerstpakkettenplaza kun je van de mogelijkheid gebruik maken om het personeel zelf haar kerstpakket te laten uitzoeken. Run jij een groot bedrijf, met wellicht veel afdelingen en diverse bedrijven verspreid over het land? Dan is het wellicht praktisch om je medewerkers zelf hun kerstpakket te laten kiezen. Dit maak jij als werkgever mogelijk door kerstcomplimenten uit te delen. Dit zijn waardecheques, waarmee de ontvangers zelf hun cadeau kunnen kiezen. Zij hebben keuze uit diverse kerstcadeaus, waaronder het traditionele kerstpakket, het goede doelen pakket. Een kerstpakket uitgezocht door het personeel zelf zal nooit zorgen voor ontevreden gezichten, men kiest namelijk zelf een cadeau ter waarde van een bedrag dat jij bepaalt.

Kerstpakket online uitzoeken

Wanneer jij als werkgever ervoor kiest om kerstcomplimenten uit te delen dan heeft jouw personeel een ruime keuze aan cadeaus. Er wordt stap voor stap verteld hoe men te werk moet gaan om een kerstcompliment om te zetten naar een kerstgeschenk. Kies uit diverse prijsklassen en je kunt cadeaus vinden als wijn, traditionele kerstpakketten, belevenissen enz. Je hebt geen zorgen om het logistieke proces. Bepaal je budget per medewerker en wij zetten dit om in kerstcomplimenten. Elk compliment is 10 eurocent incl. BTW. Vraag een offerte aan.

Wij sturen die per e-mail retour ter ondertekening als je akkoord gaat. Wij maken speciaal voor jouw medewerkers een winkel, herkenbaar met jouw logo en een woordje om mensen welkom te heten. Dat welkomstwoord kun je zelf opstellen, maar ook dat kunnen we van je overnemen als je wil. De kerstcomplimentenbox, waardecheques met uitleg, wordt aan je verstuurd op de afgesproken datum. Een kerstcompliment is voorzien van duidelijke uitleg om in te loggen om een cadeau uit te zoeken, het aantal te besteden punten wordt vermeld en de besteltermijn. Je kunt er ook voor kiezen dat wij van Kerstpakkettenplaza de kerstcomplimenten naar het huisadres van je personeelsleden versturen. Daarvoor rekenen wij een meerprijs van 1 euro exclusief BTW per adres.

Jouw medewerkers kunnen met het kerstcompliment kiezen uit een groot aanbod cadeaus. Dat kunnen levensmiddelen zijn, luxe artikelen of producten, huishoudelijke artikelen, sportartikelen, belevenissen, wijn enz. Medewerkers die niet via internet kunnen bestellen worden door onze klantenservice geholpen. Dat staat ook aangegeven bij de uitleg omtrent de kerstcomplimenten. Wanneer jouw medewerkers de bestelling hebben geplaatst krijgen ze en track & trace code om het transport te kunnen volgen. Ongeveer 5 dagen nadat het cadeau is verzonden volgt de aflevering. In een drukke decembermaand kan het soms wat langer duren.

Kerstpakket uitzoeken bij Kerstpakkettenplaza, een aanrader!

Door het reuze assortiment, de diversiteit en niet te vergeten de prima kwaliteit van alle kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza zul je gegarandeerd naar tevredenheid slagen. Een kerstpakket uitzoeken bij Kerstpakkettenplaza is een feest. Je geniet bij het zien van de meest fraaie en uiteenlopende kerstgeschenken. Wanneer je de diverse prijsklassen ziet word je helemaal blij verrast. Je kunt met jouw budget mooie kerstpakketten van de beste kwaliteit scoren. Het enige wat jij moet doen is kerstpakketten uitzoeken bij Kerstpakkettenplaza en de rest regelen wij voor je. Maak gebruik van onze service en ervaring en geniet van het resultaat.