Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Kerstpakket uitzoeken

Het uitzoeken van een kerstpakket blijft elk jaar weer een moeilijke, maar wel leuke opgaaf! U kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld kerstpakketten beurzen af te struinen en showrooms te bezoeken. Het is natuurlijk veel makkelijker om online alles te regelen! Dit bespaart u veel moeite en tijd en is zeker zo leuk!

Meer dan 1000 verschillende kerstpakketten

Op onze site vindt u meer dan 1000 verschillende kerstpakketten met een zeer diverse samenstelling. Tussen één van die kerstpakketten zit er vast een die volledig aan u smaak voldoet. (Kleine) aanpassingen zijn natuurlijk altijd mogelijk indien u een verandering in de samenstelling wilt en een afname geniet van minimaal 60 pakketten.

Kerstpakket uitzoeken – Wij helpen u graag!

Wij helpen u graag bij het uitzoeken van een kerstpakket. Wij volgen precies de laatste trends in de kerstpakketten branche en daarom vindt u bij ons altijd  de meest originele en unieke kerstgeschenken.

Daarom hebben wij naast al compleet samengestelde pakketten ook eigen keuze kerstpakketten ontwikkeld. Hierbij kan  de ontvanger zelf één of meerde kerstgeschenken uitkiezen. Afhankelijk van het budget krijgt men een tegoedbon in de vorm van waardepunten(complimenten). Deze punten kan men inwisselen voor bijvoorbeeld linnengoed, keukenapparatuur, geurtjes, gereedschap enzovoorts. Men kan zelf, thuis, uit een prachtige brochure of een gebruiksvriendelijke website een leuk geschenk uitzoeken. Door het enorme aanbod aan diverse producten wordt dat als zeer leuk ervaren en u weet zeker dan het geschenk bij iedereen in de smaak valt. Uw medewerkers kiezen het cadeau immers zelf uit!

Kerstpakket uitzoeken