Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Kerstpakket versturen

Heeft u het mooiste en leukste kerstpakket gevonden voor uw personeel? Bent u benieuwd hoe het precies gaat met het bestellen en bezorgen van uw pakketten? Lees dan gauw verder. Kerstpakket versturen? Geen probleem!

Bij het bestellen van uw kerstpakketten kunt u uw gegevens invullen. Ook uw afleveradres kunt u hier invullen. Zo weten wij precies waar we moeten zijn voor het bezorgen van uw pakketten. Wilt u uw kerstpakketten echter niet op de zaak laten bezorgen? Wij kunnen ze ook los voor u versturen. Zo krijgen uw medewerkers hun kerstpakket thuisbezorgd. Hier komen wel kosten bij kijken. Als wij uw kerstpakket versturen, rekenen wij daar €7,75 per adres voor excl. BTW. Dan hoeft u zich nergens meer zorgen om te maken, wij regelen alles met betrekking tot de bezorging. U hoeft alleen nog te wachten op de reacties van uw collega’s.  De pakketten worden verzonden via PostNL. Aan het eind van het seizoen is het daarom te druk om levering op een specifieke dag te garanderen. Wanneer u er op tijd bij bent, is dit uiteraard geen probleem!

Kosten kerstpakket versturen

De kosten van het versturen van uw kerstpakketten kan per bestelling verschillen. De verzendkosten staan altijd vermeld op uw vrijblijvende offerte. Zo kunt u voordat u bestelt al zien hoeveel het u gaat kosten. Wij vinden het belangrijk dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Vanaf een bestelling van €600,- excl. BTW van eenzelfde pakket, bezorgen wij gratis op 1 adres in Nederland. Als u onder dit bedrag blijft, rekenen wij €37,50 excl. BTW bezorgkosten. Vraagt u gerust een vrijblijvende offerte aan of neem contact op over de bezorgkosten die voor u zouden gelden.

Heeft u vragen over het bezorgen van uw kerstpakketten? Of over het kiezen van het juiste pakket? Neemt u gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder en zitten klaar om u advies te geven.