Wat leuk dat u onze site bezoekt!


We hebben een leuke avondactie! Vul tijdens het proces de code Vroegboekkorting in het vakje 'Uw Klantcode' en ontvang direct 5% korting op uw geschenken!


Let op! Alleen geldig bij orders deze avond (6-10-2022) en niet in combinatie met andere aanbiedingen!


Veel plezier tijdens het kerstshoppen!

Kerstpakket versturen

Heeft u het mooiste en leukste kerstpakket gevonden voor uw personeel? Bent u benieuwd hoe het precies gaat met het bestellen en bezorgen van uw pakketten? Lees dan gauw verder. Kerstpakket versturen? Geen probleem!

Bij het bestellen van uw kerstpakketten kunt u uw gegevens invullen. Ook uw afleveradres kunt u hier invullen. Zo weten wij precies waar we moeten zijn voor het bezorgen van uw pakketten. Wilt u uw kerstpakketten echter niet op de zaak laten bezorgen? Wij kunnen ze ook los voor u versturen. Zo krijgen uw medewerkers hun kerstpakket thuisbezorgd. Hier komen wel kosten bij kijken. Als wij uw kerstpakket versturen, rekenen wij daar €7,75 per adres voor excl. BTW. Dan hoeft u zich nergens meer zorgen om te maken, wij regelen alles met betrekking tot de bezorging. U hoeft alleen nog te wachten op de reacties van uw collega’s.  De pakketten worden verzonden via PostNL. Aan het eind van het seizoen is het daarom te druk om levering op een specifieke dag te garanderen. Wanneer u er op tijd bij bent, is dit uiteraard geen probleem!

Kosten kerstpakket versturen

De kosten van het versturen van uw kerstpakketten kan per bestelling verschillen. De verzendkosten staan altijd vermeld op uw vrijblijvende offerte. Zo kunt u voordat u bestelt al zien hoeveel het u gaat kosten. Wij vinden het belangrijk dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Vanaf een bestelling van €600,- excl. BTW van eenzelfde pakket, bezorgen wij gratis op 1 adres in Nederland. Als u onder dit bedrag blijft, rekenen wij €37,50 excl. BTW bezorgkosten. Vraagt u gerust een vrijblijvende offerte aan of neem contact op over de bezorgkosten die voor u zouden gelden.

Heeft u vragen over het bezorgen van uw kerstpakketten? Of over het kiezen van het juiste pakket? Neemt u gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder en zitten klaar om u advies te geven.