Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg, paaspakket of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Kerstpakket voor hem en haar

Kerstpakket voor hem en haar

Ook dit jaar wilt u weer het mooiste kerstpakket uitzoeken. Elk jaar is dit weer een lastige klus. Zoveel verschillende wensen en zoveel keuze. Hoe vindt u het juiste kerstpakket voor hem en haar? Wij helpen u graag met het vinden van het juiste kerstpakket voor zowel uw mannelijke als vrouwelijke medewerkers.

Het maken van de juiste keuze

Het is lastig om een leuk kerstpakket te vinden voor zowel hem als haar, jong en oud. Wij bieden u verschillende opties. Zo kunt u kiezen voor universeel kerstpakket dat voor iedereen leuk is om te ontvangen. Of een verschillend kerstpakket voor uw mannelijk medewerkers en uw vrouwelijke medewerkers. Wij hebben namelijk kerstpakketten speciaal voor mannen en speciaal voor vrouwen.

Foodpakketten zijn voor zowel mannen als vrouwen een leuk kerstpakket om te ontvangen. Dit is een heerlijk goed gevuld kerstpakket met alleen maar kwaliteitsproducten. Naast onze foodpakketten hebben wij ook heerlijke ontspannen kerstpakketten met wellnessproducten. In ons assortiment hebben wij zowel mannelijke wellnesspakketten als vrouwelijke wellnesspakketten. Andere mannen kerstpakketten zijn bijvoorbeeld de bierpakketten en de BBQ pakketten. Vrouwen pakketten zijn bijvoorbeeld luxe kerstpakketten met windlicht of fleeceplaid.

Door het bestellen van twee verschillende kerstpakketten geeft u een persoonlijk kerstpakket. Erg leuk om te ontvangen! Wilt u het risico liever niet lopen dat een medewerker het kerstpakket toch niet zo leuk vindt? Dan kunt u gaan voor onze Eigen Keuze Kerstpakket concept.

Kerstpakket voor hem en haar – Eigen Keuze Kerstpakket

Eigen Keuze kerstpakket gaat via Kerstcomplimenten. Dit is een geschenkenconcept waarmee uw medewerkers zelf een kerstpakket kunnen kiezen. Ideaal! Zo weet u zeker dat uw medewerkers iets krijgen dat ze graag willen hebben. U heeft keuze uit verschillende prijscategorieën. Ook hier zullen wij alles verzorgen tot in de puntjes. U kunt de website van Kerstcomplimenten inrichten met uw eigen logo. Dit maakt het voor uw medewerkers nog persoonlijker.

Er is dus genoeg keuze om een geschikt kerstpakket te kiezen voor hem en haar. Wij hebben een groot assortiment waar genoeg mooie kerstpakketten bij zullen zitten. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze kerstpakketten? Klik op de onderstaande afbeelding en u komt direct op onze website terecht. Hier vindt u meer informatie over onze Eigen Keuze Kerstpakketten. Natuurlijk vindt u hier ook ons gehele assortiment. Heeft u vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice! Veel succes met het uitzoeken van het geschikte kerstpakket!

Kerstpakket voor hem en haar