Kerstpakket zelf kiezen

Kerstpakket zelf kiezen, dat kan nu!

Soms wilt u anderen graag verrassen met een kerstpakket, maar bent u op zoek naar een bijzonder cadeau? In uw hoofd heeft u vaak al wat inspiratie zitten en weet u al welke producten u in ieder geval wenst in een kerstgeschenk.

Maar als u dan online gaat kijken, dan ziet u vaak dat ieder pakket veel te bieden heeft. Weer net niet is wat u nu zoekt! Gelukkig kunt u daar nu wat mee doen! Bij Kerstpakkettenplaza.nl kunt u zelf een kerstpakket kiezen en samenstellen. Als u uw medewerkers eens goed wilt verrassen met een kerstpakket dat aan uw wensen voldoet, dan raden wij u aan om snel een kijkje te komen nemen. Tot 1 november kunt namelijk onze showrooms bezoeken! Zo ontdekt u ook meteen welke producten zich in het assortiment bevinden. Een mooie kans om zo uw kerstpakket samen te stellen dat u voor ogen had. Op deze manier geeft u een cadeau aan uw werknemers waar u aandacht aan heeft besteed.

 

Wat doet u in een kerstpakket? Kerstpakket zelf kiezen!

Als u deze vraag aan duizend mensen zou stellen, dan komen er duizend verschillende resultaten uit. Wij hebben een klein onderzoekje gehouden onder onze klanten en daaruit komt naar voren dat wat mensen graag in een kerstpakket doen erg varieert.

Kerstpakket zelf kiezen

Een groot deel van de klanten is helemaal weg van de Italiaanse producten.Weer anderen zijn weg van de wijnen en van de heerlijke chocolade. Opmerkelijk is dat zoete producten en snoepgoed het allemaal goed doen en erg populair zijn bij alle klanten. Daarnaast geeft 87% van de klanten, die zijn ondervraagd, aan dat ze erg tevreden zijn over de veelzijdigheid van de producten die worden aangeboden. Maar liefst 84% geeft aan dat ze het leuk vinden om zelf een pakket samen te stellen. Daarbij benoemen ze dat er een ruim aanbod is aan producten waar ze uit kunnen kiezen. Bovendien dat de kwaliteit uitstekend is en dat de kerstpakketten erg mooi zijn verpakt.

We zijn dan ook weer erg blij met en trots op deze uitkomsten. Door de tevredenheid van onze klanten, komen er ieder jaar weer veel nieuwe klanten bij. Wij zorgen er ieder jaar voor dat er weer een mooie selectie voor u klaarstaat en ook op tijd! U kunt nu namelijk al pakketten samenstellen en onze showrooms daarvoor bezoeken!

 

Kerstpakket zelf kiezen – Samenstellen van een kerstpakket

Het samenstellen van een kerstpakket kan zolang duren als u dat wenst. Misschien wilt u eerst het huidige aanbod aan traditionele en food pakketten bekijken. Wat u ook kunt doen is zelf een lijstje maken van producten die u graag wilt overhandigen in een kerstpakket. Aan de hand daarvan kunt u dan bekijken welke pakketten u aan kunt bieden of u kunt de keuze maken om zelf een pakket samen te stellen.

Er zijn namelijk genoeg kerstpakketten met een ruime keuze aan producten en u kunt ook producten wisselen. op deze manier is het pakket nog meer naar uw smaak wordt samengesteld. Kerstpakkettenplaza.nl doet er alles aan om het haar klanten naar hun zin te maken en te zorgen dat de wensen uitkomen. Met kerstmis geeft u graag iets aan anderen waar dat u zelf achterstaat. Iedereen is uniek! Iedereen heeft een eigen smaak en daarom maken wij de keuze om een ruim aanbod aan kerstpakketten aan te bieden. Zo is er een pakket om cadeau te doen met de feestdagen.

 

Showroom bezoeken; Kerstpakket zelf kiezen

Als u graag een kerstpakket zelf samen wilt stellen, dan raden wij u aan om een van onze showrooms te bezoeken voor 1 november. Dit geeft u namelijk een goed beeld van alle producten die u kunt kiezen en hierdoor wordt het echt een persoonlijk kerstpakket. Een pakket op maat, zoals veel mensen het ook wel noemen.

Het pakket voldoet in dat geval helemaal aan uw wensen en dan is het nog leuker om het kerstpakket te overhandigen. Ieder jaar weer worden er nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd en kunt u zich laten inspireren door het ruime aanbod.

In onze showrooms kunnen onze medewerkers met u meedenken en uw vragen beantwoorden. Maar u kunt ook via het contactformulier of telefonisch contact met ons opnemen. Hopelijk mogen wij u dit jaar verwelkomen in onze showrooms! Na een bezoek aan de showroom is het  dit jaar extra gaat genieten van de feestdagen. Let maar eens op, want wanneer anderen u dankbaar zijn! En dat geeft dat u een extra goed gevoel en bent u blij dat u dit jaar uw medewerkers extra hebt verrast!

De kerstpakketten kunnen ook aan familieleden of andere mensen om u heen worden uitgereikt. Voor meer informatie staan wij voor u klaar! Wij horen het graag wanneer u vragen of opmerkingen heeft of geheel vrijblijvend een offerte op wilt vragen. Onze medewerkers denken met u mee! Ze staan voor u klaar en zijn er gewoon om u van dienst te zijn!

Klik op de afbeelding om ons eigen keuze concept te bekijken of maak een afspraak in een van onze showrooms!

Kerstpakket zelf kiezen