Kerstpakket zelf uitzoeken

December, een maand die veel mensen kennen als een feestmaand, een maand om cadeautjes aan elkaar te geven. Er worden vaak surprise avonden gehouden met Sinterklaas en met de kerstdagen. Ook in het bedrijfsleven wordt er steeds meer stilgestaan bij deze feesten.

Ondanks dat sinterklaas vroeger vaak alleen een feest was voor kinderen, zijn ook veel volwassenen er dol op en doen bedrijven ook steeds vaker wat extra’s met Sinterklaas.

Mooie traditie – kerstpakket zelf uitzoeken

Een kerstpakket zelf uitzoeken is iets wat uw medewerkers zeker zullen waarderen. De traditie met de kerstdagen is er al enige tijd, werkgevers schenken medewerkers een mooi kerstpakket. Ieder jaar kan dat weer wat anders zijn, de traditionele kerstpakketten zijn bijvoorbeeld erg populair. Dit zijn de echte goed gevulde pakketten zoals dat we die van vroeger kennen. Het zou gezien kunnen worden als het begin van de kersttraditie om een kerstpakket aan werknemers te schenken.

Inmiddels zijn er erg veel variaties en andere mogelijkheden waar voor gekozen kan worden. Speciale thema pakketten, budget pakketten, goede doelen pakketten, of speciale pakketten voor hem of haar om bijvoorbeeld te ontspannen. De vraag is alleen, welk kerstpakket wordt er dit jaar gekozen en voor wie? Kiest u dit jaar wellicht voor het uitzoeken van een kerstpakket door de medewerkers zelf en wat zijn dan de mogelijkheden? Wilt u het pakket voor mannen, voor vrouwen of een pakket wat voor allebei geschikt is? Een pakket dat gericht is op eten of juist op drinken of ook een combinatie?

De traditionele pakketten zijn voor jong en oud geschikt en vaak ook voor het hele gezin. Het zorgt voor extra lekkernijen en gezelligheid met de feestdagen, zoveel lekkers bij elkaar. Dat vraagt om  lekker thuis te zijn en te smullen van al dat lekkers. Krijgt u de smaak van de kerstdagen al te pakken? Als u de sfeer proeft, is het nog leuker om in de stemming gebracht te worden met de kerstpakketten die u worden aangeboden. Zoveel moois bij elkaar, een keuze maken zou zomaar nog erg lastig kunnen worden, maar wij hebben tips voor u, zodat het gaat lukken!

Tips kerstpakket zelf uitzoeken

Een kerstpakket uitzoeken hoeft niet heel ingewikkeld te zijn, maar het kan wel lastig zijn. Het ligt er een beetje aan voor wie dat u een pakket samen wilt stellen, welk bedrag u uit wilt geven en aan welke doelgroep u precies denkt. Het kan namelijk een pakket zijn voor jong en oud vol lekkernijen, geschikt voor bijvoorbeeld een gezellig filmavondje thuis, of wat lekkers om op tafel te zetten wanneer u met het hele gezin spelletjes gaat spelen.

  • Waar dat u ook aan kunt denken, zijn de food kerstpakketten, deze kunt u namelijk met de kerst heel goed gebruiken. Complete maaltijden kunnen hierdoor gecreëerd worden.
  • Met de feestdagen Italiaans eten? Dat kan heel goed, want de Italiaanse kerstpakketten vallen dan heel goed in de smaak en er is variatie genoeg!
  • Een speciaal thema misschien? Werknemers zich extra laten ontspannen? Dit kan heel goed met de speciale kerstpakketten die daarvoor zijn bedoeld. Ook hierin zijn er weer verschillende mogelijkheden. U kunt naar uw budget kijken en naar hem of haar kijken en vervolgens een keuze maken.

Voor wie zoekt u een kerstpakket?

Werknemers of zakenrelaties? Dit is ook van belang bij het uitkiezen van een kerstpakket. Uw medewerkers kent u vaak al langere tijd, u weet wat ze leuk vinden of lekker vinden (of u kunt er naar vragen). Uw zakenrelaties dat is uiteraard een ander verhaal, voor hen zijn vaak de algemene pakketten heel geschikt, zoals de traditionele kerstpakketten.

U kunt het persoonlijker maken door een kaartje toe te voegen met uw bedrijfsnaam/logo en een persoonlijke boodschap. Bijvoorbeeld een bedankje voor de prettige samenwerking of dat u uitkijkt naar een fijne samenwerking in het nieuwe jaar. Uw zakenrelaties worden dan herinnert aan de samenwerking van dit jaar en zo worden de contacten warm gehouden. Investeren in de samenwerking kan heel goed beloond worden en dat kunt u nu zelf ervaren als u voor hen een kerstpakket uit gaat zoeken.

Keuze kerstpakket maken

Aan de hand van bovenstaande tips heeft u zeer waarschijnlijk nieuwe inspiratie gekregen. Zo kunt u bedenken welke kant dat u op wilt gaan met de kerstpakketten. Worden het alleen de werknemers die dit jaar verrast gaan worden of ook de zakenrelaties? U heeft nog even de tijd om er over na te denken. Onze tip; wacht daar niet te lang meer mee! De tijd die we hebben tot kerst wordt met de dag korter. De bestellingen vliegen binnen. En wij willen u niet teleurstellen. Zorgt u daarom dat alles op tijd is doorgegeven aan ons. Wij gaan direct voor u aan de slag en ervoor kunnen zorgen dat de kerstpakketten die u zelf heeft uitgekozen klaargemaakt kunnen worden.

Wij stellen u liever niet teleur door te moeten melden dat het een en ander niet op voorraad is. Of niet meer leverbaar is. Daarom attenderen wij u er op dat het belangrijk is dat u op tijd uw bestellingen en wensen aan ons doorgeeft. Zo kunnen wij u snel van dienst zijn en met u mee kunnen denken mocht dat nodig zijn. Ons assortiment voor kerst 2016 staat alweer enige tijd online, dus grijpt u die kans ook met beide handen aan, om uw keuze te maken! Het zelf uitkiezen van kerstpakketten kost wel wat meer tijd. Wel is het extra leuk en uw medewerkers zullen het zeer waarderen dat u dit voor hen doet! Wij wensen u succes en bij vragen staan wij voor u klaar, om alles naar wens te laten verlopen met de kerstpakketten!

Bekijk onze mogelijkheden voor kerstpakket zelf uitzoeken op de website. Door op de onderstaande afbeelding te klikken komt u direct op de goede pagina terecht.

Kerstpakket zelf uitzoeken