Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Kerstpakketten 2017 ruim aanbod

De feestdagen komen steeds dichterbij en daarom is het goed om te bekijken welke kerstpakketten voor 2017 er klaar staan. Ons nieuwe aanbod voor dit jaar staat weer klaar dus waar wacht je nog op? Kerstpakketten 2017, dat is waar het allemaal om draait en daar kun je je medewerkers weer enorm mee verrassen. De hoogste tijd dat je daarom een kijkje neemt op onze website en ontdekt wat er dit jaar allemaal mogelijk is.

Kerstpakketten 2017 bekijken

Het aanbod aan kerstpakketten voor dit jaar is weer enorm! Dit is ook de reden dat wij je aanraden om alvast een kijkje te komen nemen, zodat je je kunt laten inspireren. Denk er even over na wat jij je medewerkers cadeau wil doen. Een paar aandachtspunten:

 • Wat is het bedrag dat je per kerstpakket uit wil geven?
 • Wat voor kerstpakket wil je cadeau doen?
 • Wil je alleen etenswaren geven of ook iets wat je medewerkers kunnen bewaren? Als herinnering misschien aan dit mooie jaar binnen het bedrijf.
 • Stel je zelf het pakket samen of laat je dit je medewerkers doen?

Het zijn zomaar een paar vragen waar je eens over na kunt denken, zo kun je gerichter op zoek naar het beste kerstpakket voor 2017.

Soorten kerstpakketten

Doordat er zoveel soorten kerstpakketten zijn, is het soms lastig om een keuze te maken. De traditionele kerstpakketten doen het ieder jaar goed. In totaal zijn er meer dan 1000 unieke kerstpakketten bij ons en daarbij kun je denken aan voordelige kerstpakketten, maar ook aan luxe kerstpakketten. Alles pakketten zijn bij ons onderverdeeld in negen prijscategorieën. Zo maak je nog gemakkelijker  een keuze. Het kan allemaal snel geregeld worden, maar het gaat er nu om dat je weet welke soorten kerstpakketten er zijn!

 • Traditionele kerstpakketten, ieder jaar doen deze kerstpakketten het weer erg goed. Ze zijn erg populair omdat ze veel goede artikelen bevatten en het is echt kwaliteit waar je voor gaat. Kwaliteit vind je overigens bij alle pakketten van ons!
 • Eigen keuze kerstpakketten, medewerkers kunnen zelf een kerstpakket samenstellen en daarbij kiezen uit een breed assortiment van kerstpakketten, geschenken, cadeaubonnen, belevenissen en goede doelen.
 • Foodpakketten, zeer geschikt als je je medewerkers wil verrassen met alles wat met eten te maken heeft!
 • Italiaanse kerstpakketten, een keer een speciaal thema voor je medewerkers? Pasta’s doen het altijd erg goed, complete maaltijden worden snel bereid met alles wat zich in deze pakketten bevindt.
 • Sinterklaaspakketten, ook voor 5 december is het leuk om je medewerkers te verrassen, een leuk sinterklaaspresentje voor je medewerkers kan er vast wel bij dit jaar!
 • Drankpakketten, een leuk bier of wijn pakket? Verras je medewerkers maar eens goed dit jaar!
 • Kunstzinnige kerstpakketten, een keer wat bijzonders doen? Iets waar je medewerkers nog wat aan hebben, een soort herinnering? Een goede keuze als je voor deze pakketten gaat.
 • Rituals- en wellness pakketten, laat je medewerkers maar eens ontspannen, dit gaat helemaal goed komen met deze pakketten. Speciale pakketten voor dames en heren, verras je medewerkers met een ontspannen decembermaand en ze komen als herboren terug in het nieuwe jaar. Dit komt zowel het werk als de gezondheid van de medewerkers ten goede!
 • Tijdschriftenbon, lekker even lezen, ontspannen, boekje erbij. Dit zal iedereen leuk vinden. Met deze bon kunnen de medewerkers zelf kiezen wat ze graag willen lezen.
 • Foto op linnen, altijd leuk een mooie herinnering! Laat de medewerkers zelf een foto uitkiezen en dit is een mooi cadeau voor de kerst 2017!

De hoogste tijd om de medewerkers eens goed te verrassen voor de kerst 2017. Bekijk alle kerstpakketten voor 2017 goed, laat je verrassen en bestel op tijd! Hierdoor kan voorkomen worden dat de pakketten niet meer op voorraad zijn. Voor vragen zijn wij altijd bereikbaar!