Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Kerstpakketten 2018 ruim aanbod

Geen kerst zonder kerstpakket. Het kerstpakket is de manier om uw medewerkers te laten weten hoeveel waardering u voor ze heeft. Bekijk ons ruime aanbod Kerstpakketten 2018 voor de leukste kerstgeschenken van Nederland.

Wat kunt u verwachten van Kerstpakketten 2018 ruim aanbod?

Van A tot Z, in elke categorie is een er een kerstpakket te vinden. Bekijk Kerstpakkettenplaza.nl voor het gehele assortiment. Wanneer u de site opent, zult u gelijk zien dat er genoeg keuze is voor iedereen. Er zijn Foodpakketten, Italiaanse pakketten, themapakketten maar ook traditionele pakketten.

De drankpakketten kunnen bijvoorbeeld ook niet ontbreken. Denk aan die ene mooie fles wijn, een heerlijk bierpakket vol met (speciaal)bieren of een mooie fles bubbels. Niets zegt ‘tijd om iets te vieren’ meer dan een kurk die van een fles champagne af springt. Ziet u uzelf en de familie al staan met een heerlijk glas in de hand?

Een andere manier van verwennerij is met een mooi wellnesspakket. In het ruime aanbod Kerstpakketten 2018 vindt u tal van mogelijkheden om uw medewerkers eens in het zonnetje te zetten. Zowel Rituals als andere producten zorgen voor een moment van heerlijke ontspanning. Vaak worden deze producten ook wel ‘relaxen in een flesje’ genoemd.

Op Kerstpakkettenplaza.nl vindt u verder nog een gigantisch assortiment aan mogelijkheden om uw medewerkers te verwennen. De themapakketten zijn een aanrader voor elk bedrijf dat iets specifieks te vieren heeft. Dit kan van een avontuurlijk pakket tot een pakket met een bepaalde kleur zijn. Dat ziet er niet alleen erg mooi uit, het kan ook nog een speciale knipoog zijn naar de kleur van uw nieuwe huisstijl of logo.

Kerstpakketten 2018 ruim aanbod

Bekijk het gehele assortiment aan kerstpakketten op Kerstpakkettenplaza.nl. Naast het ruime aanbod dat online staat, hebben we nog veel meer moois voor u en uw medewerkers. Mocht u interesse hebben in zelf samengestelde pakketten dan kunt u contact met ons opnemen. We helpen u graag verder.