Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Kerstpakketten 2018, wat zijn jouw wensen?

Je kent het wel, de decembermaanden zijn nog ver weg en daarmee de zorgen voor het kerstpakket ook. Toch is het handig om er al vroeg bij te zijn. De decembermaanden zijn traditioneel drukke maanden. Je wilt niet dat u dan nog tijd vrij moet gaan maken voor het uitzoeken van een mooi en passend kerstpakket. De medewerkers hebben het namelijk wel verdiend om een passend pakket te krijgen. Dus wat zijn jullie wensen voor de kerstpakketten van 2018? Kerstpakkettenplaza.nl helpt je op weg!

Kerstpakketten 2018, wat zijn jouw wensen? En wat zijn de wensen van je collega’s?

Het uitzoeken van een passend kerstpakket voor je collega’s is geen gemakkelijke opgave. Iedereen heeft andere interesses en daarmee andere voorkeuren. Het kan dus geen kwaad om op tijd te beginnen met het op zoek gaan naar een kerstpakket die binnen het budget én in de smaak valt.

Op Kerstpakkettenplaza.nl vind je allerlei handige tools om mee op zoek te gaan naar het perfecte pakket. Dat pakket waar je collega’s met een brede glimlach mee naar huis gaan. Traditionele pakketten met veel eten en drinken erin doen het altijd goed. Maar durf je het aan om met iets anders het nieuwe jaar in te gaan?

Er zijn tal van leuke mogelijkheden voor de kerstpakketten van 2018. Denk aan fleecedekens, whiskyproeverijen, avontuurlijke kerstpakketten, pakketten met leuke toevoegingen voor de huiskamer of zelfs een winterbbq. Je kunt het zo gek niet maken. Werk je in een bedrijf met een nieuwe huisstijl of een mooi nieuw logo? Kijk dan eens rond bij de kerstpakketten die speciaal op kleur zijn samengesteld. Niets zo mooi als het aanzicht van een prachtig gouden jubileumpakket of een frisse groene samenstelling!

Kerstpakketten 2018, wat zijn jouw wensen?

Voor meer informatie of hulp bij het uitzoeken van een leuk pakket kun je altijd contact met ons opnemen.