Kerstpakketten 2019: Groot assortiment en voldoende voorraad

Door het ruime assortiment valt er straks weer genoeg te kiezen bij Kerstpakkettenplaza.nl Wij hebben er zelf al veel zin in om ons aanbod te tonen.

Kerstpakketten 2019: Groot assortiment en voldoende voorraad – We weten namelijk met hoeveel plezier (potentiële) klanten naar onze webwinkel en onze showrooms komen. Nog even wachten en het genieten van een grandioos aanbod kan weer beginnen. Als jij je op tijd met de kerstpakketten bezig gaat houden, voorkom je dat het last minute nog moet gebeuren. En ofschoon wij voor een enorm assortiment en voorraad zorgen, zou je zomaar te laat kunnen zijn. Uiteraard zetten wij alles op alles om je toch van dienst te zijn, ook al bestel je laat, maar we kunnen dan geen garantie meer geven of producten en artikelen nog na te leveren zijn. Laat het zover niet komen, maar neem straks alvast een kijkje als onze nieuwe kerstpakketten 2019 online komen. Veel keuze kan moeilijk zijn, maar bijna al onze klanten zijn blij met een ruim assortiment. Een prettige bijkomstigheid is dat je producten van het ene pakket kunt ruilen met andere producten (als je ten minste 50 pakketten bestelt). Om producten te kunnen wisselen moet je uiteraard wel weten wat er te koop is!

Als een kind in de snoepwinkel

Wanneer je de webshop van Kerstpakkettenplaza.nl bezoekt is het alsof je als kind in een snoepwinkel terecht bent gekomen. De variatie is groot, de producten zijn heerlijk en de artikelen zien er fraai uit. En nu is het nog lang wachten tot december….! Het ene kerstpakket is heerlijk om op te eten, het andere om op te drinken. Dan zijn er ook nog de heerlijke verwenpakketten met de verzorgende producten. Je zult niet weten wat je moet kiezen als je voor de eerste keer het totale aanbod ziet. Een tweede bezoek aan de webshop is dan ook zeker aan te bevelen. Maak tijdens dat tweede bezoek een top 3 om de keuze straks te vereenvoudigen. Als jij vooraf je budget kent zal het kiezen een stuk gemakkelijker gaan. Ook wanneer jij weet uit welke categorie je dit jaar je keuze gaat maken is het eenvoudig zoeken. Er is een zeker een categorie bij waar je helemaal achter zult staan, een categorie die goed bij je bedrijf past en het belangrijkste, een categorie die geschikt is voor je medewerkers.

De voorraad is groot; Kerstpakketten 2019: Groot assortiment en voldoende voorraad

Wij van Kerstpakkettenplaza.nl beginnen al vroeg in het jaar met de voorbereidingen voor de kerstpakketten. Onder andere contacten leggen met de beste leveranciers en het bezoeken van beurzen behoren tot de werkzaamheden, zodat wij al enig idee krijgen van de trends voor kerst 2019. Wij werken samen met de beste leveranciers, dus kwaliteit is gegarandeerd. Door onze jarenlange ervaring weten wij inmiddels hoe belangrijk het is om een groot assortiment te kunnen aanbieden, waarbij ook nog keuzevrijheid is om producten te ruilen (bij een afname van minimaal 50 pakketten). We zijn ons ook bewust van het feit dat we nog steeds groeien. Een grote voorraad is dus van belang om aan alle wensen te kunnen voldoen. Ook daar kun je op rekenen. Is door groot succes van een bepaald pakket, jouw keuze pakket uitverkocht, dan zullen wij er alles aan doen om dit kerstpakket alsnog voor je te regelen, zodat jij geen genoegen hoeft te nemen met een tweede keus. Je begrijpt dat dit alleen mogelijk is als je op tijd bent met je bestelling. De laatste weken van december is nalevering vaak niet meer mogelijk. Op tijd weten wat je wil is dus erg belangrijk.

Veel variatie, maar er is nog meer mogelijk

Zoals je van ons, Kerstpakkettenplaza.nl gewend bent, mag je ook dit jaar weer rekenen op veel variatie in onze kerstgeschenken. Onze kerstpakketten zijn heel compleet te noemen. Toch komt het voor, dat een klant een bepaald product van een kerstpakket liever wil inwisselen tegen een ander product. De redenen hiervoor kunnen heel divers zijn: het andere product past beter bij de visie en/of missie van het bedrijf, past beter bij de ontvanger, vind jij leuker om te geven. Fijn dat we je die mogelijkheid kunnen geven, zodat je geen 99% maar 100% tevreden zult zijn over je kerstcadeau. Als dat lukt zijn wij geslaagd! Voor wijzigingen van de inhoud van een kerstpakket is het belangrijk dat wij die snel van je door krijgen, zodat wij je niet hoeven teleurstellen.

Kerstpakketten 2019: Groot assortiment en voldoende voorraad
Kerstpakketten 2019: Groot assortiment en voldoende voorraad