Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Kerstpakketten actie

Wij hebben als online groothandel van kerstpakketten diverse acties voor onze (toekomstige) klanten. Zo kunt u, als u zich op onze nieuwsbrief abonneert, een reis naar Lapland winnen! Deze reis naar ‘het land van de Kerstman’ met zijn rendieren en sneeuw is natuurlijk een echte buitenkans! Kerstpakketten actie voor topformaat!

In 2011 hebben wij ook nog eens een zeer interessante Kerstpakketten actie om ons jubileum te vieren. Speciaal hiervoor hebben wij jubileum kerstpakketten ontwikkeld waarbij u als extraatje namens ons een 1/5 staatslot ontvangt. Aan elk pakket voegen wij zo’n staatslot toe zodat iedere ontvanger nog meer geluk ontvangt. En met een beetje geluk wordt de ontvanger wellicht miljonair en stopt hij of zij met werken 😉

Kerstpakketten actie? Bekijk de leukste van Nederland!

Verder zijn al onze kerstpakketten in onze collectie eigenlijk “acties” te noemen, want ze zijn allemaal zeer scherp geprijsd. Hierdoor weet  u dat u echt waar voor uw geld krijgt en daarnaast garanderen wij een hoge kwaliteit van onze producten.

Kerstpakketten actie