Kerstpakketten al helemaal op?

De lente staat bijna voor de deur, zijn de kerstpakketten van 2016 al helemaal op of heb je nog ergens wat lekkers bewaard?

De tijd vliegt, want drie maanden geleden waren we nog volop bezig met kerst en nu zijn we weer volop bezig met de lente, bloembollen planten, uitkijken naar alle jonge dieren die geboren worden, de tuin weer mooi maken en we genieten volop van al dat moois buiten. Toch blijven de kerstgedachten nog lange tijd aanwezig. Welke voornemens heb je gemaakt? Hoe was de kerst dit jaar? Wat zat er in jouw kerstpakket? Het hele jaar door kun je daar aan denken en van genieten, maar nu is het tijd om alvast verder te kijken hoe je het dit jaar aan gaat pakken. Met het oriënteren kun je namelijk niet vroeg genoeg beginnen. Stel jezelf hierbij een paar vragen zoals, wat is afgelopen jaar goed in de smaak gevallen bij je medewerkers? Hoe groot is het budget?

Kerstpakket herinneringen

De drukte voor de kerstdagen kunnen de meeste mensen zich nog wel herinneren. De kerstdrukte zelf ook en de dagen daarna alles opruimen en tussendoor de tijd zoeken om even te ontspannen. Het is voor veel mensen een drukke, maar wel een gezellige periode. Daarom is het goed om daar ook bij stil te staan. Heb je genoten van al dat moois, de mensen om je heen en het samen eten? Deze fijne herinneringen zijn mooi om te koesteren, foto’s terugkijken of nog een lekker hapje nemen uit je kerstpakket wat je nog hebt bewaard achterin de kast. Zo kun je ook tijdens deze maanden nog terug denken aan die mooie kerstgedachten en het mooie kerstpakket dat je hebt overhandigd aan je medewerkers. Je zult het nog regelmatig te horen krijgen hoe blij ze zijn geweest met het pakket en wat ze er mee hebben gedaan. De kinderen die gek waren op de snoepjes, of de partner die lekker van de chocolade heeft gesmuld. Allemaal leuke dingen om te horen en voor jou een reden om er dit jaar ook weer extra tijd en aandacht aan te besteden. Je maakt er veel mensen erg blij mee.

Verras je medewerkers ook dit jaar weer…

Het is nog ver weg, de kerstpakketten tijd, maar toch is het goed om alvast wat dingen te bekijken zoals het financiële plaatje. Zorg dat je weet wat je te besteden hebt en vervolgens kun je alvast een berekening maken. Later in het jaar kun je nogmaals berekenen of het klopt, op die manier kun je hiermee met je begroting alvast rekening houden. Zo kom je niet voor verrassingen te staan, later in het jaar. Het zou namelijk jammer zijn als je je medewerkers niets kunt overhandigen met de feestdagen. Ze werken het hele jaar door hard voor je en een kerstpakket is een mooi cadeau voor de mensen binnen je bedrijf. En weet je het nog: zonder medewerkers geen bedrijf!

Voorjaar en kerstpakketten de link

De link tussen het voorjaar en de kerstpakketten, weet jij het al? We hebben het al verklapt, want het gaat namelijk over de oriëntatiefase. We vinden het belangrijk dat iedereen goed op de hoogte is van de mogelijkheden van onze kerstpakketten, maar ook van de inhoud en de prijzen. Je kunt er daarom niet vroeg genoeg mee beginnen. Je wil toch ook je medewerkers aan het einde van het jaar weer verrassen met een goed gevuld kerstpakket? Een goed moment om daar nu al af en toe eens over na te denken, het hoort allemaal bij de oriëntatiefase. Iedere dag staan wij stil bij dingen waar je aan kunt denken bij een kerstpakket. Het is om je alvast voor te bereiden op wat er allemaal komen gaat. Een leuk moment om even voor te gaan zitten, tips te krijgen en jezelf te laten inspireren door al dat moois wat er weer aan zit te komen.

Kerstpakketten 2017 inspiratie

Lekker naar buiten!

Laptop er bij, je smartphone of tablet, lekker buiten zitten in het lentezonnetje en genieten maar. Zo gaat het werk toch door én je bent op de hoogte van het laatste nieuws/advies!

Morgen zijn we weer bij je terug over tips hoe je rekening kunt houden met je begroting, om je medewerkers te kunnen verrassen met een kerstpakket. Zorg dat je er morgen weer bij bent, tot dan!