Kerstpakketten bestellen, waar begin je?

Het is nog vroeg in het jaar, maar kerstpakketten bestellen is toch iets waar je je al op tijd mee bezig kunt houden. Er zijn voor jou als werkgever namelijk veel factoren waar je rekening mee gaat houden voordat je zomaar een paar kerstpakketten gaat bestellen.

Als je al meerdere jaren op een rij kerstpakketten bestelt, wil je misschien dit jaar zeker weten dat je wat unieks gaat doen. Daar gaat dan wel wat tijd inzitten om dat allemaal voor elkaar te krijgen.

Gelukkig hebben wij een ruim assortiment, ieder jaar weer. Daardoor heb je gegarandeerd ieder jaar een nieuw pakket, maar wat zijn je wensen? Hoeveel medewerkers heb je? Wat is het budget? Wanneer kun je bestellen? Wanneer worden de pakketten geleverd? Allemaal vragen die je hebt en daarom is het goed dat je nu alvast gaat bekijken welke vragen je kunt beantwoorden! Dit bespaart je later veel kerststress, want een goed kerstpakket uitkiezen, heeft tijd nodig.

Hoe is het kerstpakket vorig jaar in de smaak gevallen?

Heb je in december je medewerkers verrast met allemaal mooie kerstpakketten? Dan zal dat vast en zeker goed in de smaak zijn gevallen! Maar noteer eens voor jezelf wat je hebt gekocht voor ze, wat de reacties waren. Zo kom jij er achter wat je dit jaar weer zou kunnen overhandigen of wat je misschien beter niet kan doen. De meeste kerstpakketten zullen bij iedereen goed in de smaak vallen, maar soms heb je mensen die meer van food kerstpakketten houden en anderen houden meer van geschenken die blijvende zijn. Iets wat ze kunnen bewaren, een leuke herinnering aan de kerst van dit jaar. Daarom kan een gecombineerd kerstpakket voor deze mensen wellicht leuker zijn. Goed om daar eens naar te kijken en ben daarin ook kritisch. Er zijn namelijk kerstpakketten genoeg die je kunt bestellen bij ons, ieder jaar weer.

Kerstpakketten budget

Een ander aspect waar je naar moet kijken is het budget van de kerstpakketten. Heb jij veel mensen in dienst en heb je dit jaar een minder goed financieel jaar? Dan kun je je afvragen of je misschien wat minder uit gaat geven aan de kerstpakketten die je wil bestellen. Vorig jaar misschien 50 euro per persoon en nu 35 euro per persoon? Of andersom. Is het vorig jaar minder goed gegaan en gaat het nu goed? Beloon je medewerkers dan ook en laat zien dat het financieel goed gaat. Verras je medewerkers met een groot en goed gevuld kerstpakket. Zorg dat je de factuur van het afgelopen jaar erbij pakt, noteer het totaalbedrag en de prijs per kerstpakket per medewerker, zo heb je overzicht van wat je per persoon uit wil/kan geven.

Welke kerstpakketten bestellen voor dit jaar?

Het is nog maar maart, maar in december is het weer tijd om de kerstpakketten te overhandigen. Tot die tijd zijn wij druk bezig met de voorbereidingen en kun jij alvast gaan bedenken wat je je medewerkers wil overhandigen. Denk hierbij aan de prijzen, de kleur, een thema en uiteraard ook aan de inhoud van de pakketten. Als je eenmaal weet wat je wil, noteer de wensen dan en zorg dat je dit lijstje op je bureau hebt liggen. Iedere keer als je ergens aan denkt schrijf je het op. Wanneer bij ons dan de eerste kerstpakketten online komen, kun je het goed in de gaten houden en op tijd de kerstpakketten bestellen die jij voor ogen hebt.

Wensen noteren en wachten..

Tot die tijd.. noteer je wat in je opkomt en verder wachten. Er is nog genoeg te doen, iedere dag weer binnen je bedrijf, maar het is de hoogste tijd dat je nu gaat bekijken hoe het vorig jaar is gelopen. Maak een lijstje en zorg dat je op tijd gaat beginnen met de voorbereidingen voor kerst. Al genieten we nu pas net van de lente die begint, over een half jaar gaan we alweer de herfst in en zijn de voorbereidingen van kerst alweer in volle gang. Nu genieten van de natuur en het mooie weer, want er komt een mooie zonnige periode aan. En vergeet niet om zo af en toe notities te maken, zo gemakkelijk voor straks! Wij houden ons intussen bezig met de voorbereidingen van de kerstpakketten en houden je via onze blog goed op de hoogte van het laatste nieuws.