Wat leuk dat u onze site bezoekt!


We hebben een leuke avondactie! Vul tijdens het proces de code Vroegboekkorting in het vakje 'Uw Klantcode' en ontvang direct 5% korting op uw geschenken!


Let op! Alleen geldig bij orders deze avond (6-10-2022) en niet in combinatie met andere aanbiedingen!


Veel plezier tijdens het kerstshoppen!

Kerstpakketten bestellen met een beperkt budget?

Kerstpakketten bestellen met een beperkt budget? – In crisistijd is het belonen van uw medewerkers van zeer groot belang. Er gaat geen dag voorbij of men wordt geconfronteerd met negatieve berichtgeving omtrent onze economie. U, als ondernemer, wacht de taak uw mensen gemotiveerd te houden en tegelijk dient u goed te kijken naar de uitgave kant. De impact van een kerstpakket wordt regelmatig onderschat. Wat zeg nou zelf; wat is er leuker dan met een goed gevuld kerstpakket thuis komen. Zeker na een jaar lang werken. Uit onderzoek is gebleken dat naast een prettige werkplek, fijne collega’s en goede koffie het kerstpakket enorm bijdraagt aan het welbevinden van werknemers.

Kerstpakketten bestellen met een beperkt budget? Bekijk de grootste collectie!

De vraag reist: Een fatsoen kerstpakket met een beperkte budget is dat wel een goed signaal? We doen jaarlijk ons uiterste best om goede kerstpakketten voor een beperkt budget samen te stellen. En wij zijn van mening dat we daar uitstekend in slagen. Zeg nou zelf onderstaande kerstpakket voor een prijs van € 10 ,- is toch een waardevol en leuk geschenk.

Kerstpakket onder € 10

Kerstpakketten bestellen met een beperkt budget? Het kan zeker!

Kerstpakketten leveranciers wacht de uitdagende taak om rekening te houden met de wensen van uw mensen en tegelijk het eventuele beperkte kerstpakketten budget in de gaten te houden. Er zijn reeds kerstpakketjes vanaf € 5,00. Deze met zorg samengestelde kerstpakketten maken jaarlijks hun weg naar vele organisaties en werpen daar hun vruchten zeker af. Wij zijn ervan overtuigd dat we met onze voordelige kerstgeschenken u als ondernemer zeker de crisis helpen door te komen. Zo ziet u dat er bijzonder veel leuke kerstpakketten zijn tegen een heel schappelijke tarief. Bekijk onze site maar een uitgebreidt, mocht u vragen hebben of zelf een kerstpakket voor een beperkt budget wensen samen te stellen, geef dan even een belletje. Vanaf 50 stuks maken we namelijk zelfs een kerstpakket voor een budget voor u op maat!

Bekijk hieronder onze kerstpakketten voor een beperkt budget!

Kerstpakketten bestellen met een beperkt budget