Kerstpakketten beurs

Op onze website vindt u kerstpakketten voor iedere beurs! De kerstpakketten zijn gerangschikt op prijs en verdeeld over 5 prijscategorieën. Dit maakt het zoeken makkelijker. Het blijkt namelijk dat het merendeel van de kerstpakketten inkopers de kerstgeschenken gaat bekijken en zoeken als het budget wat er per persoon aan uitgegeven mag worden bepaald is.

BTW bedragen

De prijs die u bij het kerstpakket ziet staan is exclusief BTW. Als u op de foto van het kerstpakket klikt, wordt de pagina van dat kerstpakket geopend en ziet u links onder de foto tevens het inclusief BTW bedrag staan. Een kerstpakket wordt namelijk met zowel 6% als met 19% BTW belast. Het hoge tarief gaat over de non-food artikelen, de zogenaamde hardware en de alcoholhoudende dranken en over de food artikelen wordt het lage BTW-tarief gerekend.

Hoe zit het met de belasting?

Vaak wordt ons de vraag gesteld hoe het dit jaar zit met ‘de belasting’. Het is zo, wanneer u niet gekozen heeft voor de werkkostenregeling en het totaalbedrag van € 70,- (incl. BTW) per werknemer niet overschreden wordt, blijft het kerstpakket belastingvrij!

Voor meer informatie hierover kunt u op onze site terecht. Een uitgebreide uitleg vindt u via de sitemap onder het kopje Kerstpakketten en belasting.

Ons assortiment

Als uw kerstpakketten beurs dit jaar bepaald  is, wordt het dus eenvoudig zoeken. In onze eerste categorie goedkope kerstpakketten , treft u al kerstpakketjes van € 7,15 aan!

Naast traditionele kerstpakketten kunt u ook nog kiezen uit tal van andere kerstgeschenken, belevenissen en eigen keuze kerstpakketten. Aan de linkerkant op de homepagina van onze site, onder ‘snelmenu’, kunt u direct de 9 verschillende soorten kerstgeschenken categorieën bekijken en aanklikken. Niet alleen bij de traditionele kerstpakketten maar ook bij de andere kerstgeschenken zult u een diversiteit aantreffen die het kiezen met iedere ‘kerstpakkettenbeurs’ mogelijk maakt.