Kerstpakketten bezorgen

Gemak dient de mens. Laat uw kerstpakketten bezorgen op uw zakelijke adres, één of meerdere andere adressen of bij uw medewerkers thuis. Alles kan!

Kerstpakketten bezorgen – Onze werkwijze

Wij werken uitsluitend met professionele transportbedrijven die hun strepen hebben verdiend en waarop wij kunnen bouwen. In de kerstperiode worden de cadeaus die op pallet worden vervoerd op werkdagen tussen 8.00 uur en 18.00 uur geleverd. Wij raden altijd iedereen aan om de kerstpakketten een ruime periode vóór de dag van uitreiking te laten bezorgen.

In de maand december wordt door heel Nederland door ons en onze collega’s iedereen voorzien van de kerstgeschenken. Naast de drukte op de wegen is het vaak in die periode slecht weer. Al komen vertragingen bij het bezorgen van de kerstpakketten door deze omstandigheden al met al weinig voor. Toch is het verstandig een marge te nemen bij het opgeven van de gewenste leverdatum.

Meerdere productielocatie

Wist u dat wij ons assortiment kerstpakketten in meerdere productielocaties vervaardigen? Dit is noodzakelijk omdat het assortiment zo enorm is. Dat betekent ook dat wanneer u meerdere pakketsoorten besteld, het mogelijk is dat u op de dag van levering meerdere zendingen ontvangt. Dit kunt u zien aan de pakketcode die bij het kerstpakket staat. Indien de letters van de pakketcodes gelijk zijn, worden uw kerstpakketten in één keer bezorgd (u ontvangt dan dus één levering).

Kerstpakketten bezorgen – TNT of Selectvracht

Zoals genoemd kunnen wij ook de kerstpakketten bezorgen op  individuele huisadressen. Deze bezorging wordt doorgaans ondergebracht bij TNT of Selectvracht.

Kerstpakketten bezorgen – Vrijblijvende offerte

Bezorgen van kerstpakketten is zoals u begrijpt echt maatwerk. U kunt aangeven in uw vrijblijvende offerteaanvraag hoe u de zending wenst te ontvangen;

  • Op één adres
  • Meerdere adressen
  • Huisadressen

De eventuele bezorgkosten zijn afhankelijk van de hoogte van het offertebedrag, alsmede van het aantal afleveradressen dat u wenst. Dit wordt altijd vermeld op uw offerte.

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Klik dan op de onderstaande afbeelding en lees meer over bezorgen, bestellen en betalen.

Kerstpakketten bezorgen