Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Kerstpakketten budget

Voor elk kerstpakketten budget hebben wij leuke kerstpakketten. Onze goedkope kerstpakketten bieden we al aan vanaf 5 euro. Zo heeft u voor elk budget een uniek kerstpakket om uw medewerkers te verrassen.

Een kerstpakket is een blijk van waardering en het gaat vooral om het gebaar. Zeker als u deze persoonlijk uitreikt zal het extra gewaardeerd worden. Bij ons kunt u met een klein budget al alle kanten op. In onze goedkopere prijscategorie vindt u al zo’n 90 kerstpakketten. In totaal heeft u de keuze uit meer dan 1.000 kerstpakketten. Hier kunt u vast wel een keuze uit maken ;-).

Kerstpakketten budget; kerstpakketten voor iedere doelgroep

Met 15 jaar ervaring is het samenstellen en verkopen van kerstpakketten zowel in onze showrooms alsmede online hebben we een enorm aantal relaties en ervaring opgebouwd. Met jaarlijks meer dan 1.000 verschillende en verrassende kerstpakketten kunnen we stellen dat we een kerstpakkettenspecialist zijn. We zijn in staat kerstpakketten binnen ieder budget en voor iedere doelgroep samen te stellen. Mocht u iets missen binnen onze negen prijscategorien, aarzel dan niet en neem direct contact met ons op en bespreek de mogelijkheden met iemdan van ons kerstpakkettenteam! Zij staan u met raad en daad terzijde en verzorgen snel, gratis en vrijblijvend een kerstpakkettenvoorstel op maat!

Maak gebruik van de ervaring, klik op onderstaande afbeelding en maak kennis met kerstpakketten in de prijscategorie van € 25 – €30. Een andere budget volg dan ook de link en vervolgens klik u bovenaan in de site op het door u gewenste kerstpakkettenbudget.

kerstpakketten budget