Kerstpakketten en maatschappelijke verantwoordelijkheid

Kerstpakketten en maatschappelijke verantwoordelijkheid

Kerstpakketten en maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen wordt steeds vanzelfsprekender. Steeds meer mensen kiezen voor kerstpakketten die onder goede omstandigheden zijn geproduceerd.

Met de keuze voor een kerstpakket van Kerstpakkettenplaza.nl doet u niet alleen iets bijzonders voor uw medewerkers, maar draagt u tegelijkertijd bij aan een betere wereld. Alle onze kerstpakketten zijn namelijk Goede Doelen Kerstpakketten.

Goede doelen kerstpakketten

Omdat wij kerstpakketten en maatschappelijke verantwoordelijkheid als één zien, dragen wij iedere bestelling een vast bedrag per kerstpakket af. De afdracht gaat naar het Goede doel van uw keuze. De lijst van goede doelen staat bij ons op de site en hieruit kunt u een keuze maken. Ieder goed doel heeft een eigen plaats op de site met logo en uitleg. Het is ook mogelijk om uw eigen Goede doel te kiezen. Voor beide geldt dezelfde afdracht. Tijdens de offerte aanvraag kiest u uw Goede Doel.

Naast de standaard goede doelen die in onze lijst staan, ondersteunen we ieder jaar twee speciale Goede doelen. In 2019 zijn dat: Stichting Het Vergeten Kind en Make a Wish Nederland. We doen dat door extra speciale kerstpakketten in onze huisselectie op te nemen.

MVO kerstpakketten

Graag laten wij u zien dat onze kerstpakketten niet alleen maatschappelijk verantwoord zijn, maar ook leuk en kwalitatief hoogstaand en zeker helemaal van deze tijd. Mooie, trendy en verrassende en meestal handgemaakte producten met een knipoog naar het land van herkomst. Maar ook kerstpakketten met producten die een afdracht geven aan het goede doel. Een voorbeeld van kerstpakketten en maatschappelijke verantwoordelijkheid zijn bijvoorbeeld de producten van Outsider Art. Producten die uw kerstpakket een bijzondere meerwaarde geven. Ze zijn zeer kleurrijk, trendy en en zeker maatschappelijk verantwoord! Outsider art producten worden gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking. Een gedeelte van de opbrengst wordt afgedragen aan de zorgorganisaties die deze kunstenaars begeleiden. Outsider Art kerstpakketten – Een kerstpakketten thema van Kerstpakkettenplaza.nl

Bij Kerstpakkettenplaza.nl stelt u uw kerstpakket al vanaf 100 stuks volledig naar eigen wens samen, zodat uw keuze past bij uw bedrijf, uw medewerkers, of uw relaties.

Lees meer bij kerstpakketten en Goede doelen.

kerstpakketten en maatschappelijke verantwoordelijkheid