Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Kerstpakketten gratis bezorgen!

Kerstpakketten zijn er in diverse maten en soorten. Zoveel soorten en maten zijn er ook qua bezorging! Kerstpakketten gratis bezorgen behoort ook tot de mogelijkheid en is afhankelijk van de orderwaarde en aantal afleverlocaties.

Kerstpakketten gratis bezorgen? Het kan bij Kerstpakkettenplaza.nl

Als het gaat om één soort kerstpakketten en we mogen leveren op één adres in Nederland ( m.u.v. de Waddeneilanden) en de orderwaarde ligt boven de € 600,00 excl. BTW dan bezorgen wij u kerstpakketten gratis.

Indien u twee verschillende soorten kerstpakketten besteld dan kan kerstpakketten gratis bezorgen nog steeds, de enige randvoorwaarden is dat de kerstpakketten uit dezelfde inpaklocatie komen. Op onze website ziet u ook de inpaklocatie bij alle kerstpakketten staan. Indien de kerstpakketten niet uit dezefde inpakcentrales komen geldt de norm dat als de orderwaarde € 600,00 excl. btw hoger is per locatie we nog steeds de kerstpakketten gratis bezorgen! Onder de € 600,00 excl. BTW rekenen we € 37,50 excl. BTW per bezorgadres.

Kerstpakketten huis-aan-huis bezorgen? Natuurlijk kerstpakketten leveren aan huis bij medewerkers

Ook leveren wij op verzoek de kerstpakketten op privé adressen van uw medewerkers en/of relaties al dan niet voorzien van bv. een kerstkaart. Wel zo handig als de ontvangers weten avn wie het kerstpakket komt toch? Houdt wel rekening met het feit dat huiszendingen aan het eind vanhet seizoen niet meer kan, dit ivm de planning bij Post.NL

Kerstpakketten bezorgen in België; kerstpakketten buitenlandse relaties en medewerkers

Natuurlijk leveren we kerstpakketten ook In België! Er hangt wel een afwijkend prijskaartje aan de bezorging van Kerstpakketten, De bezorgkosten van uw kerstpakketten staat altijd op de vrijblijvende offerte. U kunt op deze manier eerst eens rustig bekijken of het verzenden van kerstpakketten naar België binnen uw budget past. Ook wijzen wij u erop dat niet iedere kerstpakket geschikt is voor verzending per post. Indien een kerstpakket ongeschikt is voor postale verzending staat dat bij het pakket vermeld.

Lees meer en klik op de afbeelding!

Kerstpakketten gratis bezorgen!