Kerstpakketten inpakken

Kerstpakketten inpakken is een hele klus. Door de enorme hoeveelheid aan pakketten vergt dat een logistiek staaltje vakmanschap. De pakketten moeten in een relatief kort tijdsbestek allemaal verpakt en verzonden worden. Dat wordt alleen maar moeilijker als men met vers producten werkt. Ook extra aandacht vergen bijvoorbeeld producten die kunnen smelten, zoals chocolade en producten die gevoelig zijn voor breuk zoals koekjes.

Hoe gaan wij te werk?

Kerstpakketten inpakken moet natuurlijk ook uiterst zorgvuldig gebeuren. De dozen dienen opgevuld te worden met verpakkingsmateriaal zodat de producten niet kreuken of stuk gaan. Doordat ze vaak glaswerk en serviesgoed bevatten is het risico op breuk groot. Hier houden wij dan ook rekening mee tijdens het inpakken en transporteren en daarom komen onze kerstpakketten in goede staat aan. We kunnen het ons ook niet permitteren om dozen in slechte staat af te leveren, dan zouden we onze klanten en uw personeel ongewenst teleurstellen.

Al jaren ervaring

Daarom stoppen wij extra tijd en energie in het inpakken van de kerstpakketten. Al meer dan 10 jaar zijn wij een gerespecteerd bedrijf met een breed opgebouwde klantenkring in het bedrijfsleven. Zeer zelden kan er tijdens het transport toch nog wat mis gaan. Dit wordt natuurlijk altijd zo snel mogelijk opgelost!

Door op de onderstaande afbeelding te klikken kijkt u gemakkelijk onze moderne kerstgeschenken en onze bijzondere verpakkingen!

Kerstpakketten inpakken