Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Kerstpakketten inpakken

Kerstpakketten inpakken is een hele klus. Door de enorme hoeveelheid aan pakketten vergt dat een logistiek staaltje vakmanschap. De pakketten moeten in een relatief kort tijdsbestek allemaal verpakt en verzonden worden. Dat wordt alleen maar moeilijker als men met vers producten werkt. Ook extra aandacht vergen bijvoorbeeld producten die kunnen smelten, zoals chocolade en producten die gevoelig zijn voor breuk zoals koekjes.

Hoe gaan wij te werk?

Kerstpakketten inpakken moet natuurlijk ook uiterst zorgvuldig gebeuren. De dozen dienen opgevuld te worden met verpakkingsmateriaal zodat de producten niet kreuken of stuk gaan. Doordat ze vaak glaswerk en serviesgoed bevatten is het risico op breuk groot. Hier houden wij dan ook rekening mee tijdens het inpakken en transporteren en daarom komen onze kerstpakketten in goede staat aan. We kunnen het ons ook niet permitteren om dozen in slechte staat af te leveren, dan zouden we onze klanten en uw personeel ongewenst teleurstellen.

Al jaren ervaring

Daarom stoppen wij extra tijd en energie in het inpakken van de kerstpakketten. Al meer dan 10 jaar zijn wij een gerespecteerd bedrijf met een breed opgebouwde klantenkring in het bedrijfsleven. Zeer zelden kan er tijdens het transport toch nog wat mis gaan. Dit wordt natuurlijk altijd zo snel mogelijk opgelost!

Door op de onderstaande afbeelding te klikken kijkt u gemakkelijk onze moderne kerstgeschenken en onze bijzondere verpakkingen!

Kerstpakketten inpakken