Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Kerstpakketten kiezen | Kerstpakketten 2016

Kerstpakketten kiezen – Het blijft elk jaar weer een moeilijke keuze om weer een leuk en origineel kerstpakket uit te kiezen dat bij iedereen in de smaak valt. Daarom stellen wij hier enkele tips op die u kunnen helpen bij het uitkiezen. Bij het kiezen van kerstpakketten moet u op een aantal dingen letten.

Allereerst moet u beslissen wat voor u bepalend is bij uw keuze. Het meest belangrijkste aspect is in het algemeen de prijs bij kerstpakketten kiezen. Afhankelijk van uw budget   kunt u een mooi pakket uitkiezen.  Bij ons zijn de kerstpakketten gesorteerd op prijscategorieën om u het zoeken makkelijker te maken. Wij hanteren negen prijsklassen van goedkope kerstpakketten tot luxe en exclusieve.

Als u de prijs minder leidend vindt, komt al snel de inhoud als belangrijkste drijfveer naar voren. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een pakket uit te zoeken met uitsluitend veel etenswaren. Of juist voor een mooi serviesgoed of handig keukenapparatuur. Ook de kleur van het kerstpakket kan hierbij belangrijk zijn. (Kerst) rood, goud en zilver zijn populaire kleuren die een echt kerstgevoel oproepen.

Als laatste kan een bepaald thema van doorslaggevende aard zijn. (Oud) Hollands, biologisch of bijvoorbeeld fair trade als zijnde thema stralen toch iets extra’s uit. Hiermee geeft u tegelijkertijd een boodschap af.

Kerstpakketten kiezen voor medewerkers of relaties

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw medewerkers zelf een leuk kerstkado te laten kiezen middels één van onze eigen keuzeconcepten. Dan weet u zeker dat het kerstgeschenk in de smaak valt bij iedereen!

Ander producten hebben we natuurlijk ook in ons assortiment, bijvoorbeeld tijdschriftenbonnen en foto op linnen. Speciale aandacht verdient het om te melden dat uw volledig zelf u kerstpakketten kunt samenstellen vanaf 50 kerstpakketten, maak een afspraak in een van onze showrooms!

Als u vragen heeft of meer ideeën wenst bij het kiezen van uw kerstpakketten, dan helpen wij u graag verder!

Kerstpakketten kiezen