Kerstpakketten met kortingsbonnen en een kerstmagazine

Veel van onze kerstpakketten bevatten diverse kortingsbonnen en een kerstmagazine. Zo kunt u ook na de feestdagen nog genieten van uw kerstpakket. Kortingsbonnen voor een leuk dagje uit, een heerlijke vakantie of bijvoorbeeld een bon voor de Postcode loterij.

Kortingsbonnen en een kerstmagazine in uw kerstpakketten

Wilt u uw medewerkers net iets meer cadeau doen dan alleen een kerstpakket? Dan kunt u kiezen voor een leuk pakket met kortingsbonnen en een kerstmagazine. Nadat uw mensen heerlijk hebben genoten van de producten uit het kerstpakket, kunnen ze het leuke kerstmagazine doorlezen.

Het kerstmagazine is rijkelijk gevuld met leuke reportages, verhalen, handige tips, gadgets en recepten voor het hele gezin. Het luxe kerstmagazine bestaat uit 52 pagina’s. Met dit leuke kerstmagazine worden de feestdagen nog gezelliger! Als u geïnteresseerd bent in kerstpakketten met een kerstmagazine, kunt u eenvoudig zoeken naar pakketten met een kerstmagazine. Dit doet u door ‘Kerstmagazine’ in te typen in de zoekbalk. U krijgt dan direct een overzicht te zien van alle kerstpakketten waar het kerstmagazine bij zit.

Verschillende soorten kortingsbonnen

Om u alvast een klein overzicht te geven van kortingsbonnen die u kunt verwachten in de kerstpakketten, hier een paar voorbeelden.

De waardecheque van Pierre et Vacances. Deze waardecheque geeft u recht op €150,00 korting op uw verblijf bij Pierre et Vacances. Zo kunt u heerlijk genieten van uw vrijheid en rust tijdens een vakantie naar keuze.

De waardecheque van Village Nature Paris. Village Nature Paris is een plek waar mens en natuur elkaar ontmoeten. Alles in aanwezig; vermaak, sport, ontspanning. Het is een unieke bestemming en ligt vlakbij Disneyland Parijs. Ook hier krijgt u een korting van €150,00 op uw verblijf.

Naast deze voorbeelden zijn er onder andere kortingsbonnen van de Postcode loterij, Landal GreenParcs, Roompot vakanties en wijnvoordeel kortingscheques.

Wilt u alle informatie en voorwaarden lezen over kortingsbonnen en het kerstmagazine? Klik hier voor het handige overzicht.

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een kerstpakket met een specifieke kortingsbon of waardecheque? Gebruik de zoekbalk om een overzicht te krijgen van alle kerstpakketten met een bepaalde bon. Tip: zoekt u ook eens op waardecheque, kortingscheque, waardebon en cadeaubon.

Komt u er niet uit? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag!

De grootste kerstpakket aanbieder van Nederland