Kerstpakketten voor mannen en vrouwen

Hoe de samenstelling van jouw personeelsbestand ook is, onze kerstpakketten zijn geschikt voor iedereen, mannen en vrouwen, jong en oud. Je kunt er met je keuze wel rekening mee houden als er alleen maar jongvolwassenen in je bedrijf werkzaam zijn of 55 plussers. Bekijk het aanbod als het online staat en bepaal dan welk kerstpakket er het beste bij je medewerkers past. Laat iemand met je mee beslissen als je het moeilijk vindt. Maak het jezelf echter niet te moeilijk, want met een kerstpakket is iedereen blij. Van de traditionele kerstpakketten, de goede doelen pakketten, de Sintsurprises, de drankpakketten, de food pakketten genieten vaak ook alle andere huisgenoten. De wellness pakketten en de kunstzinnige cadeaus zijn wat persoonlijker. Wil je aan een bestaand kerstpakket een persoonlijk tintje toevoegen en of dat ruilen tegen een ander product of artikel, dan heb je bij Kerstpakkettenplaza deze mogelijkheid, als je ten minste 50 kerstpakketten bestelt en als je op tijd je bestelling plaatst. Op die manier krijg jij de kerstpakketten die je voor je medewerkers wenst.

Kerstpakketten geschikt voor jong en oud

Als je het aanbod van de Sintpakketten en kerstpakketten straks online kunt zien, zul je het ermee eens zijn dat deze geschikt zijn voor jong en oud. Lekkernijen zoals het traditionele Sinterklaas snoepgoed in de Sintpakketten en etenswaren en drank in de kerstpakketten vallen bij jong en oud in de smaak. Ook de tijdschriftenbonnen, de zelf samen te stellen kerstpakketten, de rituals- en wellness pakketten en de kunstzinnige pakketten zijn voor alle leeftijden.

Zijn de kerstpakketten vorig jaar goed ontvangen dan kun je ervoor kiezen om dit jaar voor dezelfde categorie te gaan. Je kunt uiteraard ook een keuze maken uit een totaal andere categorie en kijken hoe het personeel daar op zal reageren. Goede kwaliteit is bij alle kerstpakketten verzekerd en ook bieden wij prima service bij alle bestellingen groot en klein.  Je weet bij Kerstpakkettenplaza ook zeker dat je niet teveel betaalt door de laagste prijsgarantie. Allemaal goede redenen om straks met ons in zee te gaan. Jij plaatst de order en wij maken er gegarandeerd iets moois van. Laat dat gerust aan onze mensen over, zij hebben jarenlange ervaring.

Kerstpakketten speciaal voor mannen

Bij kerstpakketten speciaal voor mannen denk je al snel aan drankpakketten, wijn- en of bierpakketten met of zonder snacks en accessoires. Maar ook onze tijdschriftenbonnen en de wellness kerstpakketten speciaal voor mannen zijn daarvoor heel geschikt en uiteraard de traditionele kerstpakketten en food pakketten zijn altijd een schot in de roos. Heb je een kerstpakket gevonden dat bijna geheel naar je zin is, maar wil je graag enkele producten ruilen, dan bieden wij je deze mogelijkheid.

Wellicht wil je wat flesjes bier met een grappige tekst bijvoorbeeld in plaats van wijn of andere drank. Je kunt ook je voorkeur aangeven voor enkele luxe producten en deze toe laten voegen aan het kerstpakket. Wanneer jij dit op tijd met ons regelt is dat geen enkel probleem. We hebben wel als voorwaarde dat je ten minste 50 kerstpakketten moet afnemen. We hopen en denken dat je daar begrip voor hebt. Als jij je verdiept in de keuze van de kerstpakketten zou je dit jaar tevens Sintpakketten met heerlijk Sint snoepgoed voor je medewerkers kunnen regelen bij Kerstpakkettenplaza, want mannen snoepen ook graag.

Kerstpakketten speciaal voor vrouwen

Bestaat jouw personeelsbestand uitsluitend uit vrouwen dan zul je daar de keuze van de kerstpakketten op afstemmen. Als je het aanbod straks online of in een van onze showrooms ziet, weet je meteen dat het vinden van een geschikt kerstpakket voor vrouwen niet moeilijk is. De traditionele kerstpakketten, de food pakketten, de goede doelen pakketten, de kunstzinnige artikelen, de tijdschriftenbonnen. En wat te denken van de wellness kerstpakketten speciaal voor vrouwen met heerlijke verzorgende producten, deze pakketten komen allemaal in aanmerking voor kerst 2017.

Wil je bepaalde producten ruilen tegen producten die beter passen bij de doelgroep dan kan dat in overleg en bij een minimale afname van 50 kerstpakketten. Kerstpakketten speciaal voor vrouwen, die zul je gegarandeerd vinden bij het reuze aanbod van Kerstpakkettenplaza.

Kerstattenties voor je zakenrelatie(s)

Terwijl je overweegt hoeveel geld je dit jaar beschikbaar stelt voor de kerstpakketten 2017, kun jij wellicht ook overwegen of je dit jaar je zakenrelaties een kerstattentie gaat geven. Vaak worden daarvoor de drankpakketten gekozen en de tijdschriftenbonnen. Je kunt er een kaartje bijvoegen, waarop je schrijft dat je blij bent met de samenwerking en deze graag in 2017 wil voortzetten. Investeer in je personeel, maar ook je zakenrelaties zijn erg belangrijk. De moeite waard om hierover na te denken, je hebt nog even de tijd.