Kerstpakketten voor je medewerkers, hoe begin je?

Het is aan te raden om nu al na te gaan denken over de aanpak van kerst 2022. Je begint met een evaluatie van kerst 2021, of je kijkt de notulen er op na, als de evaluatie eerder is gehouden, zodat je goed op de hoogte bent van de bevindingen destijds. Pak er de facturen bij, zodat ook de kosten weer even aangehaald worden. Dit is de zakelijk aanpak, daarnaast is het ook belangrijk te kijken naar de complimenten, die je hebt ontvangen van je medewerkers. Zijn de cadeautjes goed ontvangen? Zijn er nieuwe ideeën of betere voor kerst 2022 binnen gekomen? Allemaal belangrijke factoren die je mee kunt nemen in de voorbereidingen van de kerstpakketten 2022.

De voorbereidingen betreffende de inhoud, daar zijn wij, de medewerkers van Kerstpakkettenplaza druk mee bezig. Wij bezoeken beurzen, we zorgen dat we op de hoogte zijn van de trends voor kerst 2022. Laat dat gerust aan ons over, door onze jarenlange ervaring weten we dat werkgevers alleen het beste willen voor hun personeel. Ze willen “goed voor de dag komen”, ook als het in het bedrijf financieel wat minder gaat. Ook met dit laatste houden we rekening door je de mogelijkheid te bieden ook voor lage bedragen leuke cadeautjes te scoren. Over financiën gesproken… is dat nu juist het eerste wat duidelijk voor je moet zijn. Wat kun je besteden voor Sintsurprises en hoeveel mogen de kerstpakketten 2022 in totaal kosten? Is het budget duidelijk? Dan kun je gericht op zoek naar geschikte cadeaus voor je medewerkers voor het feest van Sinterklaas en kerst 2022.

Heb jij een boekhouder of doe je zelf de administratie?  Weet je precies hoe je personeelsbestand is opgebouwd (mannen, vrouwen, diverse leeftijden)? Zijn er langdurig zieken en gepensioneerden die jij naast je huidige werknemers ook wil verrassen? Zet alles duidelijk op een rijtje en je hebt een prima overzicht. Komen de Sintsurprises en kerstpakketten binnenkort online dan ben je gereed om op zoek te gaan naar de meest geschikte kerstgeschenken. Je maakt een keuze, plaatst de bestelling en je bent helemaal klaar voor kerst 2022 wat betreft de cadeautjes, want de rest komt op ons bordje. En je mag er op rekenen dat de verzorging van alle kerstpakketten optimaal is.

Dat meen je niet!

Ken je budget en het aantal mensen (werknemers, zakenrelaties, langdurig zieke werknemers, gepensioneerden) dat jij dit jaar wil verrassen met een kerstcadeau en wellicht ook met een Sintsurprise en jouw voorbereidingen voor kerst 2022 zijn klaar. Dat meen je niet! Toch is dat echt zo. Als je weet in welke prijsklasse je straks moet zoeken en voor hoeveel mensen je een cadeautje of surprise wil bestellen dan ben jij klaar. Het is nog even wachten tot de cadeaus en pakketten online staan, want dan kun je een keuze maken en je bestelling plaatsen. Voor jou zit het “werk” er dan op, wij maken de klus af door straks optimaal verzorgde cadeaus op tijd af te leveren.

Zet de traditie voort!

Zet de traditie van de Sintsurprises en de kerstpakketten voort. Kerstpakketten en Sintsurprises zijn kosten voor je bedrijf, dat realiseren wij maar al te goed. Maar je zult het met ons eens zijn, dat investeren in je medewerkers zeer waardevol is. Je zult het ook met ons eens zijn dat de traditie van Sinterklaas en kerst niet verloren mogen gaan. Lopen de kosten te hoog op, zet niet meteen de leuke dingen als Sintsurprises en kerstpakketten aan de kant, maar pak het wat kleiner aan.

Kijk straks online of in een van onze showrooms wat je voor weinig geld kunt kopen. Zet de traditie voort, zodat niet alleen het zakelijke overeind blijft. Een goede werkgever zorgt goed voor zijn of haar mensen, zorgt voor een fijne en veilige werkplek, een goed salaris en een goede sfeer binnen het bedrijf. Een goede werkgever zal investeren in opleiding, maar zeker ook in die gezellige en leuke activiteiten als het feest van Sinterklaas en de kerstborrel met na afloop het overhandigen van een kerstcadeautje. De prijs en de grootte van het cadeau doen niet ter zake, wel het tonen van waardering aan je mensen die samen met jou voor het bedrijf graag een stapje extra doen.