Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Kerstpakketten met chocolade

De lekkerste kerstpakketten met chocolade zijn er weer!

Chocolade. In alle vormen en maten betekent dat genieten. En dit jaar ook in het kerstpakket! Eerder merkte wij al dat chocolade een absolute topper is onder terugkerende klanten. Dat kan alleen maar goede dingen betekenen. Chocolade is eeuwenoud en werd al gemaakt door de Azteken! Zij merkte dat ze energie kregen van de cacao. Dit komt door de cafeïne die in de cacao zit. Tegenwoordig wordt chocolade vooral gebruikt om te ontspannen. Met de kerstdagen eten we vaak melkchocolade, waarbij we heerlijk weg kunnen zwijmelen. Kerstpakketten met chocolade zijn de bom!

Genieten van chocolade in elke prijsklasse

In elke prijsklasse vindt u wel een van onze heerlijke kerstpakketten met chocolade. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in onze middencategorie. De kerstpakketten tussen de 40 en de 45 euro bevatten vaak chocolade. Logisch, want zeg nou zelf: wat is er lekkerder dan chocolade? In een aantal van onze fair trade kerstpakketten zit ook het bekende merk Tony’s Chocolonely. Doordat dit bedrijf zich al jaren inzet voor een slaafvrije cacao industrie is er een hoop bereikt. Veel cacaoboeren werken nu voor een eerlijker tarief en daar kunnen we allemaal trots op zijn! Bestel nu de lekkerste en eerlijkste producten op onze website.