Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Kerstpakketten met een thema

Kerstpakketten met een thema – Zoals u wellicht weet hebben alle kerstpakketten een thema met een naam die refereert naar de inhoud van het kerstpakket. Gedurende het jaar blijven wij op zoek naar artikelen die deel uit kunnen maken van onze serie nieuwe pakketten voor het komende jaar. Elk jaar stellen we op deze manier pakketten samen met een bepaalde thematiek bijvoorbeeld kerstpakketten die betrekking hebben op koken en dan ook nog voldoen aan een landenthema.Of het koken op een bepaalde manier zoals wokken of barbecueën. Mocht u zelf een idee hebben voor een bepaald pakket dan kunt u vanaf 50 stuks contact met ons opnemen. We bespreken graag de mogelijkheden zijn voor de invulling van uw kerstpakketten.

Kerstpakketten met een thema bestellen voor Medewerkers

Produceert u zelf iets dat u graag cadeau wilt doen of wilt u misschien een bepaald product uit uw regio in uw kerstpakketten verpakt zien. Bij ons kan dat. U bepaald op deze manier uw eigen thema. Mocht u deze intentie of mogelijkheid niet hebben dan hebben wij voor u alvast een riant aantal themapakketten voor u bedacht. Van kookpakketten tot knutselpakketten en van verwenpakketten tot “leuk voor in de tuin” kerstpakketten. Bij een keuze uit meer dan 1.000 pakketten zit er gegarandeerd een passend kerstpakket voor u en uw relaties bij. Zelf een kerstpakket samenstellen? Bel voor de mogelijkheden.

Kerstpakketten met een thema bestellen voor relaties

Kerstpakketten bestellen voor relaties, dat is voor de meeste mensen een lastige klus. Wist u dat we u graag voorzien van een passend advies. Onze mensen zijn op de hoogte van alle kerstpakketten tips en trends! Jaarlijks helpen we honderden klanten met de keuze voor kerstpakketten met een thema speciaal voor zakelijke relaties.  Zakelijke relaties zijn een waardevol ‘bezit’ en wij gaan daar alszodaning mee om. Wat geldt voor de ene relatie geldt natuurlijk niet voor de ander. Wellicht kunnen we verschillende soorten kerstpakketten aanbieden of samenstellen zodat de kerstpakketten met een thema uw eigen thema gaat worden.

Of kijk eens bij onze top collectie kerstpakketten!

Kerstpakketten met een thema