Kerstpakketten met flavour packs

De mooiste tijd van het jaar is weer aangebroken; het is tijd voor kerstpakketten! Een groot deel van kerstpakketten uitdelen aan uw personeel bestaat uit het keuzeproces. Gelukkig heeft u bij ons de keuze uit meer dan 1.000 kerstgeschenken! Daarmee bieden wij u het grootste assortiment kerstpakketten van Nederland aan. Zo hebben wij ook leuke kerstpakketten met flavour packs.

Kerstpakketten met flavour packs kopen

Bent u op zoek naar een stijlvol drankpakket voor uw personeel? Dan zijn de flavour packs wellicht wat voor u. De flavour packs zijn luxe, aantrekkelijke drankpakketten met samples van premium drankmerken. De inhoud van een flavour pack is genoeg voor een gezellige thuisproeverij voor 2 of 3 personen. Daarnaast bevatten de kerstpakketten met flavour packs uitgebreide informatieboekjes over de inhoud en achtergrond van de drank. In de boekjes vindt u ook een QR-code, waarmee u toegang krijgt tot leuke tips, kennis en achtergrondinformatie. Dankzij de flavour packs kunt u kennismaken met verschillende soorten drank. De flavour packs zijn verkrijgbaar in vier soorten: Whiskey, Gin, Rum en Cognac.

Kerstpakketten met flavour packs vergelijken

Heeft u interesse in de kerstpakketten met flavour packs? Dan is het verstandig om alle mogelijkheden te bekijken op onze website. Aangezien wij een enorm ruim aanbod hebben, kan het lastig zijn om te kiezen. Daarom maken wij het voor u graag wat gemakkelijker om kerstpakketten met elkaar te vergelijken. Dit kunt u doen met behulp van onze zoekfunctie. U kunt daar zoeken op product of thema. Zo kunt u bijvoorbeeld ‘Flavour packs’ intypen als zoekopdracht. Vervolgens krijgt u een handig overzicht te zien met al onze kerstpakketten met flavour packs. Op deze manier kunt u de kerstgeschenken eenvoudig met elkaar vergelijken en het beste kerstcadeau voor uw mensen uitkiezen.

Kerstpakketten met flavour packs bestellen

Wanneer u uw keuze heeft gemaakt voor het meest geschikte kerstpakket voor uw medewerkers, is het tijd om bij ons te bestellen. Ook dit hebben wij u makkelijk gemaakt. U vult uw gegevens en voorkeuren online in en dan ontvangt u direct een vrijblijvende offerte van ons per e-mail. Indien u akkoord gaat met de offerte, gaan wij ervoor zorgen dat u uw kerstpakketten op het juiste adres en juiste moment zult ontvangen.

Heeft u vragen over het bestellen van de kerstpakketten of over andere algemene zaken? Neemt u gerust contact op met de medewerkers van onze klantenservice. Zij helpen u graag verder!

Kerstpakketten met flavour packs
Flavour packs