Kerstpakketten met vakantieartikelen

Kerstpakketten met vakantieartikelen

Er zijn maar weinig dingen lekkerder dan op vakantie gaan. Daarom hebben wij gedacht hiervoor een aantal leuke kerstpakketten met vakantieartikelen samen te stellen. Een kerstgeschenk met als thema vakantie zal iedereen aanspreken. Zeker als men van zijn of haar werkgever / relatie een kerstgeschenk ontvangt dat aanstuurt op een welverdiende vakantie.

Ons assortiment

Wij hebben een aantal van onze luxe kerstpakketten gevuld met artikelen als zonnebrandolie, weekendtassen en zelfs hardtop koffers. Maar ook waardecheques voor dagtrips in ons eigen mooie Nederland, picknickmanden, koeltassen, rugzakken, noem maar op, wij hebben het in een kerstpakket zitten. Misschien zijn we een beetje aan de vroege kant maar wij gaan u alvast melden dat we deze kerstpakketten ook dit jaar weer ins ons assortiment op zullen nemen zodat uw relaties daar volgend jaar wellicht gebruik van kunnen maken.

Kerstpakketten met vakantieartikelen bestellen?

Op onze website vindt u al onze kerstpakketten! Heeft u vragen of twijfelt u over iets? Neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag worden en zullen samen kijken naar de mogelijkheden!