Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Kerstpakketten met wijn

Kerstpakketten met wijn – Kerstpakkettenplaza.nl heeft voor haar kerstpakketten met wijn een selectie gemaakt. De beste, meest gewaardeerde wijnen hebben we verwerkt in onze traditionele kerstpakketten met wijn. Prachtige volle Bordeaux, heerlijk sprankelende champagnes en fruitige Elzas wijnen. Een keus uit meer dan twintig kerstpakketten met wijn waarin u een mooie wijn aan zult treffen. De kerstpakketten worden gecompleteerd door bijpassende etenswaren zoals boerenpatés, Franse stokbroden en Zwitsers kaasfondue.
Naast de traditionele kerstpakketten hebben we ook een speciale afdeling drankpakketten waarin wijnen de hoofdgroep zijn. Meer dan 60 pakketten waaruit u beslist uw keuze kunt maken. In alle prijscategorieën en wijnen uit alle landen zijn hier verkrijgbaar. U moet beslist eens een kijkje nemen!

Kerstpakketten met wijn bestellen

Gaat u voor een heerlijke witte mousserende wijn, een klassieke rode wijn of gaat u voor een heerlijke rosé – de keuze is reuze. Als u vragen heeft omtrent onze kerstpakketten met wijn, neem dan even contact op met onze klantenservice. Een team van specialisten heeft op al u vragen een passend antwoord en product. Ook is het mogelijk om, geheel naar uw smaak en wens, op zoek te gaan naar de juiste invulling van uw wens omtrent kerstpakketten met wijn. Vanaf 50 stuks is maatwerk uitstekend te verzorgen. Of het nu gaat om een zending in binnen- en/of buitenland, geen probleem.

Graag verzorgen wij ook de zendingen van kerstpakketten met wijn naar particulieren adressen. Daagt u ons uit? In al onze standaard kerstpakketten verwerken we zowiezo de lekkerste wijnen die onze afdeling inkoop kon vinden; we ontvangen al jaren complimeneten van onze relaties. Wijn in bubbeltjesplastic, wijn in mooie houten kisten – Privat label wijnen – Wijn met een eigen label? Het is werkelijk allemaal mogelijk! Bepaal uw budget en de basis van uw wijngeschenk ( Rood-wit- rosé of een combinatie) en wij werken binnen 48 een vrijblijvend voorstel uit.

Neem eens een kijkje op onze speciale afdeling kerstpakketten met wijn door op de onderstaande afbeeling te klikken, alvast veel plezier!

kerstpakketten met wijn