Kerstpakketten om je medewerkers te bedanken

Er zijn veel manieren om je medewerkers te laten weten dat je tevreden bent over hun inzet en de behaalde successen in je bedrijf. Dit kun je doen door een feestavond te organiseren, een uitstapje te regelen, een sportdag en een woord van dank. Een heel speciale gelegenheid hiervoor zijn de feestdagen in december: het feest van Sinterklaas en kerst.

Twee mooie gelegenheden om je mensen iets extra’s te overhandigen, een Sintsurprise en/of een fraai kerstpakket met uiteraard dat woordje van dank voor getoonde inzet. Je kunt een kort praatje houden over de situatie van het bedrijf. Hoe staat het bedrijf er financieel voor, is er groei te verwachten. Door je mensen te betrekken bij deze belangrijke zaken voelen zij zich meer verantwoordelijk voor “hun” bedrijf. Zijn er het afgelopen jaar bijzonderheden voorgevallen, zijn er goede resultaten geboekt?

Kijk naar een passend kerstgeschenk bij de kunstzinnige artikelen van de webshop van Kerstpakkettenplaza, waar het cadeau zelf aangeeft wat jij wil zeggen. De cadeaus uit deze categorie beelden dankbaarheid, succes, samenwerking uit. Deze artikelen brengen een boodschap, die meer zegt dan duizend woorden. Zoek jij een dergelijk cadeau, dan is een bezoek aan de prachtige en fascinerende categorie kunstzinnige artikelen aan te raden. Het zal je verrassen, wat je daar vindt.

Traditionele kerstpakketten nog steeds populair

Onze traditionele kerstpakketten zijn ondanks de vele andere categorieën, waar je uit kunt kiezen, nog steeds populair. Kerstpakkettenplaza voorziet daarmee in een duidelijke behoefte om de traditie van het kerstpakket in ere te houden. De inhoud van de traditionele kerstpakketten is heel divers en gevarieerd. Bekijk de productinformatie die straks bij elk aangeboden kerstpakket te lezen is. Alle producten en artikelen zijn van prima kwaliteit, daar kun je op rekenen. Wij houden ons aan onze tien beloften, die je kunt lezen op onze website, prima kwaliteit is er één van.

Wanneer jouw bedrijf een zeer uiteenlopend personeelsbestand heeft, dan is een traditioneel kerstpakket altijd een goede keuze. Iedereen zal tijdens de feestdagen graag wat extra producten in huis hebben om anderen en zichzelf te verwennen met heerlijke lekkernijen. Met een traditioneel kerstpakket overhandig je een kerstgeschenk dat gegarandeerd door iedereen gebruikt kan worden. Mensen genieten ervan om een mooie mand, doos of tas boordevol boodschappen uit te pakken, een geschenk dat ook nog eens fraai en feestelijk is verpakt in een duurzaam artikel.

Inbreng in de samenstelling van de kerstpakketten

Wanneer jij ons, Kerstpakkettenplaza, op tijd informeert en ten minste 50 kerstgeschenken bij ons bestelt kun je gebruik maken van de steeds populairder wordende mogelijkheid om zelf invloed te hebben op de samenstelling van de kerstpakketten. Dat betekent dat je producten kun wisselen, kunt ruilen tegen andere producten waarvan jij denkt dat ze beter aansluiten bij de doelgroep. Een unieke en erg prettige mogelijkheid die wij je bieden, omdat wij uit onze jarenlange ervaring weten dat jij als werkgever een kerstpakket wil overhandigen waar je voor 100% achter staat, want alleen het beste is goed genoeg voor jouw personeel! Aarzel niet, maar neem contact op als je een verandering aan de inhoud van het kerstpakket wil laten aanbrengen. Wij zijn trots op onze optimale service, maak er gebruik van.

Toon je tevredenheid met een kerstpakket

Natuurlijk laat jij op bepaalde momenten aan je medewerkers weten dat je hun inzet waardeert en tevreden bent over de werkzaamheden. Een schouderklopje, een goed gesprek, een salarisverhoging, allemaal dingen die je kunt doen om te laten merken dat jij blij bent met je werknemers. Ook het uitdelen van kerstpakketten kan deel uitmaken van jouw belangrijke taak als werkgever om je medewerkers daadwerkelijk te laten ervaren dat een bloeiend bedrijf mede te danken is aan hun betrokkenheid bij het bedrijf.

Kerstpakketten die twee doelen voor ogen hebben

Goede doelen hebben onze sympathie en aandacht. Elk jaar opnieuw draagt Kerstpakkettenplaza veel goede doelen een warm hart toe. We doen dat niet alleen met woorden, maar steunen de goede doelen financieel daadwerkelijk. Per kerstpakket doneren wij geld aan een door jou gekozen goed doel. Precieze bedragen vind je op onze website. Daar staan namelijk de kerstpakketten verdeeld in prijscategorie met daarbij het bedrag dat wij per kerstpakket afdragen aan de goede doelen. Daarnaast kiezen we nog 3 goede doelen extra, die per verkocht kerstpakket twee euro ontvangen.

Kerstpakketten die daarvoor in aanmerking komen zijn eenvoudig te herkennen aan het gouden twee munten logo. Dit jaar is de opbrengst voor Kika, Natuurmonumenten en Voedselbanken Nederland. Wanneer je bij ons de kerstpakketten bestelt dien je twee doelen namelijk een fraai geschenk voor je personeel en je levert een bijdrage aan een goed doel. Voor dit laatste hoef je niets extra te doen, het kost je ook niets extra. Wij doneren het geld namens jouw bedrijf aan een goed doel.