Kerstpakketten om trots op te zijn

Wanneer jij ervoor kiest om bij Kerstpakkettenplaza de kerstpakketten voor 2017 te bestellen dan ben je verzekerd van een verzorgd kerstcadeau. Het maakt bij ons niet uit of je voor een klein bedrag kerstpakketten bestelt of dat je voor de duurdere geschenken kiest.

Alle pakketten die bij ons de deur uit gaan, zien er verzorgd uit. Er is alles aan gedaan om er een feestelijk pakket van te maken. Wij weten dat jij als werkgever graag iets moois geeft aan je medewerkers. Een kerstgeschenk van kwaliteit, omdat jouw mensen het waard zijn. Goed personeel is van belang voor de voortgang en de groei van het bedrijf. Daarom is het belangrijk te investeren in je mensen. Dat kan door een feestavond of etentje te organiseren, maar je kunt je medewerkers ook vaker verrassen en laten blijken dat jij hun inzet waardeert. Gebruik daarvoor de feestdagen in december, het feest van Sinterklaas en de kerstdagen.

Wij hebben in onze webwinkel en in onze showrooms de leukste en lekkerste producten om aan je medewerkers cadeau te doen. De Sintsurprises bijvoorbeeld, die je al vanaf een enkele euro kunt bestellen bestaan hoofdzakelijk uit lekkernijen. Denk aan taai-taai, schuimpjes, chocoladeletters enz. Er zijn surprises met accessoires die je niet kunt eten, die je overhoudt bijvoorbeeld een plankje, een schaaltje. Bekijk straks het aanbod als de webwinkel voor je wordt geopend. De kerstgeschenken kennen ook veel variatie en diverse prijsklassen. Je komt de favoriete traditionele kerstpakketten zeker tegen, maar ook de populaire goede doelen pakketten en de verzorgende wellness pakketten met veel luxe producten en artikelen enz. Wat je straks ook kiest, elk cadeau is tot in de puntjes verzorgd.

Je geeft kwaliteit

Als je kiest voor Kerstpakkettenplaza dan kies je voor kwaliteit bij elke bestelling die je plaatst, groot en klein. Heb je onze 10 beloften gelezen op de site? Dan weet je dat je goed zit en wat je kunt verwachten. Met onze Sintsurprises en kerstgeschenken geef je kwaliteit of het nu om etenswaren, lekkernijen, drank, verzorgende artikelen of gebruiksartikelen gaat. Dat is prettig om te weten, want alleen het beste is goed genoeg voor je mensen. Je kunt trots de kerstcadeaus en Sintsurprises overhandigen.

Het is van belang om te investeren in je personeel, zowel in opleiding, een veilige werkplek, een goede sfeer, een goed salaris als ook in extraatjes met de feestdagen bijvoorbeeld. Ken je onze kwaliteit en uitgebreide aanbod al, dan zul je dit jaar, zo hopen wij, opnieuw voor ons kiezen. Oriënteer jij je op dit moment, lees dan onze recensies. Wij durven hardop te zeggen, dat wij alleen kwaliteit leveren. Wij gaan alleen in zee met de beste leveranciers. Bekijk straks het aanbod en lees de productinformatie, waarin alle belangrijke info over de inhoud van een pakket staat. Je weet dus precies wat je koopt en dat is allemaal van de beste kwaliteit.

Alleen het beste is goed genoeg

Alleen het beste is goed genoeg, dit is onze ervaring met de vele klanten die bij ons hun kerstpakketten en Sintsurprises bestellen. Werkgevers willen hun medewerkers een cadeau geven dat waardering en respect uitstraalt. Dat kan alleen met een geschenk van prima kwaliteit en een geschenk dat er verzorgd uit ziet. Je hoeft hier bij je bestelling niet apart naar te vragen, het is bij Kerstpakkettenplaza vanzelfsprekend dat de artikelen en producten van de beste kwaliteit zijn en dat alle pakketten groot en klein er verzorgd uit zien. Werkgevers, jullie kunnen op ons rekenen! Zoals jullie alleen het beste willen voor jullie medewerkers, willen wij alleen het beste voor jullie als klanten.

Jouw trots is onze trots

Als de feestdagen in zicht komen en jij vol trots je cadeaus gaat uitdelen, dan zul je veel mensen daarmee een groot plezier doen. Je hebt je best gedaan om het meest geschikte kerstpakket en of de Sintsurprise te kiezen. Wij zijn zelf erg trots op onze kerstgeschenken en Sintsurprises als al onze fraaie cadeaus de deur uitgaan. Dit maakt ons werk bij Kerstpakkettenplaza zo leuk! Leveren aan tevreden werkgevers die op hun beurt met onze fraaie pakketten hun werknemers blij maken. De complimenten die jij als werkgever krijgt worden vaak aan ons doorgegeven. En dat is ontzettend leuk om te horen, de slagroom op het toetje, de kroon op ons werk. We hebben elkaar nodig, vullen elkaar aan, helpen elkaar verder met deze prachtige traditie van de Sintsurprises en de kerstpakketten: jouw trots is onze trots.