Kerstpakketten om van te smullen

Kerstpakketten om van te smullen, de vertrouwde kerstpakketten vol met eetbare producten en sapjes. Een heel gezellig boodschappenpakket waar elke werknemer graag mee thuis zal komen. Je hoeft je bij onze kerstpakketten nooit af te vragen of ze al dan niet geschikt zijn voor de medewerkers. het zijn namelijk allemaal kerstpakketten om van te smullen Iedereen kan de inhoud van deze traditionele kerstpakketten goed gebruiken: heerlijke producten om extra te snoepen, te snacken en te drinken tijdens de feestdagen. Maar ook daarna zijn deze producten te gebruiken. Gaan veel jouw medewerkers op wintersport, dan kan de inhoud van een traditioneel kerstpakket goed bewaard worden, maar je kunt uiteraard ook  wat lekkers uit het pakket meenemen. Je hebt de keuze uit diverse pakketten, het ene pakket nog mooier en met nog meer producten dan het andere, maar allemaal van de beste kwaliteit. “Alleen het beste is goed genoeg voor jouw personeel”.

Foodpakketten; Kerstpakketten om van te smullen

Extra gevulde kerstpakketten, pakketten boordevol lekkers. De feestdagen lenen zich er bij uitstek voor om eens goed uit te pakken. Werkgevers tonen hun tevredenheid en waardering aan hun personeel door het uitreiken van met aandacht gekozen kerstpakketten. Met enkele vrije dagen in het vooruitzicht zullen die snacks, bonbons, de heerlijk wijn, de sapjes, de zelf te bereiden tapas heel goed van pas komen. Werkgevers, weet dat je met foodpakketten precies in de roos schiet. Geniet van de positieve reacties die je zeker zult ontvangen over de kerstpakketten.

Foodpakketten zijn de kerstpakketten van vroeger: veel etenswaren en drinken, voor elke huisgenoot zit er wel iets lekkers in dit foodpakket. De een houdt van marshmallows, de ander van Belgische bonbons! Een waardecheque aan het foodpakket toevoegen behoort ook tot de mogelijkheden als je de werknemers zelf een cadeau wil laten kiezen. Wat de inhoud precies zal zijn, bepaal jij. Bekijk de vele verschillende foodpakketten, en dat zijn er veel, kies vervolgens het pakket waarvan jij denkt dat dit pakket het beste bij je mensen past en uiteraard bij je budget.

Kunstzinnige artikelen als kerstgeschenk

Je wil dit jaar een totaal ander kerstgeschenk uitreiken dan je gewend bent. Ook daarbij kunnen wij van Kerstpakkettenplaza.nl je van dienst zijn. Wij bieden je fraaie kunstzinnige artikelen aan of de mogelijkheid om een foto op linnen af te laten drukken. Beide cadeaus zijn uniek te noemen. De kunstzinnige artikelen moet je zelf heel goed bekijken en de boodschap die het artikel uitstraalt moet betekenis hebben voor jou en je medewerkers. De keuze daarin is groot. Een artikel kan succes uitstralen, maar ook samenwerking enz. Waarvoor jij meer dan duizend woorden nodig zult hebben om de gedachte achter het cadeau te verklaren, kan een kunstzinnig artikel dat eenvoudig uitbeelden. Een heel waardevol geschenk, niet in geld uit te drukken, maar vooral door de boodschap die er achter zit. Weer een voorbeeld van kerstpakketten om van te smullen

Foto afgedrukt op linnen als kerstgeschenk

Naast de kunstzinnige artikelen is het geven van een voucher, waarmee je werknemers een foto naar keuze op linnen kunnen laten afdrukken, een erg originele optie. Jouw medewerkers kunnen hun mooiste foto als schilderij aan de muur hangen. Ze kiezen een foto uit, een vakantiefoto, een trouwfoto, een foto van de baby, een foto uit de natuur enz. De foto wordt op het doek afgedrukt en vervolgens gespannen op een stevig houten frame. Een schitterend geheel, een fraai kerstgeschenk. Er zijn vouchers die verschillende waarden vertegenwoordigen.

Kerstpakketten om van te smullen en voor veel uren leesplezier

In het digitale tijdperk wordt weleens vergeten dat er nog steeds door velen de voorkeur wordt gegeven aan lezen op papier. Een tijdschriftenbon is dus zo gek nog niet. Elke werknemer kan zijn of haar favoriete weekblad, strip of andere lectuur kiezen. Er zijn tijdschriftenbonnen die verschillende waarden vertegenwoordigen. Wordt er door een werknemer gekozen voor een (kort) abonnement voor een bepaald blad, dan stop dit abonnement na afloop automatisch.

Kerstpakket met tijdschriftenbon

Een tijdschriftenbon kan zowel als zodanig als in een kerstpakket worden overhandigd. Je kunt overwegen om een kerstpakket aan te vullen met een voucher of een tijdschriftenbon. Een mooie toevoeging aan onze fraaie kerstpakketten. Neem daarvoor contact met ons op of kies een van de kerstpakketten die al waardecheques bevat.

Eigen keuze kerstpakketten werknemers

Laat werknemers zelf hun kerstpakket samenstellen. Dat kun je mogelijk maken door alle medewerkers een voucher cadeau te doen, kerstcomplimenten. Je kunt er ook voor kiezen om aan een heerlijke fles wijn, te vinden bij de drankpakketten, een voucher toe te voegen. Ook een tijdschriftenbon met een goede fles wijn is een fraai kerstgeschenk. Tevens zeer geschikt voor zakenrelaties. Eigen keuze kerstpakketten werknemers zijn een stevige opmars begonnen, daarnaast zijn de foodpakketten ook erg populair. Welk cadeau je ook kiest voor je werknemers, meedoen is het belangrijkste, houd de kerstpakkettentraditie in ere.

 

Kerstpakketten om van te smullen
Kerstpakketten om van te smullen