Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Kerstpakketten online bestellen

Gemakkelijk kerstpakketten online bestellen? Wij hebben het grootste online kerstpakketten aanbod van Nederland! Met meer dan 1.000 kerstpakketten mogen wij u met trots het grootste online kerstgeschenken aanbod aanbieden.

Het online bestellen van kerstpakketten wordt steeds populairder. In het digitale tijdperk waarin we leven neemt onder andere internet een heel belangrijke rol in. Daarom zijn wij helemaal gericht om kerstpakketten online aan te bieden middels een gebruiksvriendelijke website.

Kerstpakketten online bestellen; veilig en leuk!

Steeds meer werkgevers kiezen voor de snelheid en het gebruiksgemak van het online bestellen van kerstpakketten. Geen kerstpakketten-beurzen af of bladeren in stapels folders en brochures meer. Op onze overzichtelijke site kunt u snel navigeren naar het gewenste kerstpakket. Wij hebben ze op prijs gesorteerd om het zoeken makkelijker te maken. Zo wordt ondanks ons enorme aanbod het zoeken beperkt. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit traditionele kerstpakketten of kiezen om (uw medewerkers) zelf een kerstpakket samen te laten stellen. U kunt er zo voor kiezen uw medewerkers via internet zelf een passend geschenk te laten kiezen.  Zo kunt u alles via internet regelen en vindt er zo min mogelijk contact plaats. Echter kan dit ook door middel van bestelkaarten die u zelf gebundeld bij ons inlevert, handig als niet iedereen over internet beschikt.

Kerstpakketten online bestellen; de gewoonste zaak!

Wilt u toch een kerstpakket in het echt zien en samenstellen dan kan dat  op afspraak in een van onze showrooms.

Naast vele standaard kerstpakketten online hebben wij ook geschenken in andere vormen. Als origineel kerstpakket bijvoorbeeld een Belevenis, een kunstzinnig kerstpakket of een tijdschriftenbon. Ook het bestellen van deze kerstgeschenken kunt u online.

Als u uw traditionele kerstpakket of ander kerstcadeau heeft gevonden kunt u gemakkelijk een vrijblijvende offerte aanvragen op de site. U ontvangt dan snel een offerte op maat via de mail of op de fax. Indien u daadwerkelijk tot bestellen wilt overgaan dient u deze ondertekend aan ons te retourneren via fax of (gescand) mail. Zo kunt u alles gemakkelijk en snel online afhandelen. Wij zijn echter ook telefonisch bereikbaar voor al uw vragen omtrent het online bestellen van kerstpakketten.

Klik op de afbeelding om het assortiment te bekijken!

kerstpakketten online bestellen